Extra Strong balzam za masažu s toplinskim efektom

ExtraStrong Balsam balzam za masažu s toplinskim efektom snažnog, dugotrajnog djelovanja s efektom grijanja donosi dugotrajno olakšanje napetim mišićima i zglobovima.

Sadrži mentol koji stimulira i poboljšava cirkulaciju, Alantoin i D-pantenol ublažava iritacije kože. Donosi dugotrajno olakšanje napetim mišićima i zglobovima. Za sve dobne skupine, rekreativce i sportaše.

Indikacije:
  • Kod problema s bolovima mišićno-koštanog sustava, zglobova i donjih dijelova kralježnice
  • Posebno se preporuča osobama s reumatskim problemima, nakon većih tjelesnih napora
  • ExtraStrong s toplinskim efektom donosi dugotrajno olakšanje kod bolova i napetosti u mišićima i zglobovima
  • Mentol sadržan u proizvodu stimulira i poboljšava cirkulaciju, stvara  ugodan osjećaj na koži i djeluje opuštajuće
  • Alantoin i D-pantenol ublažava iritacije kože.

Više detalja

41,50 kn

Više informacija

Upotreba: Formulacija za lokalnu primjenu na kožu. Nanesite obilno i utrljajte nježno sve dok  se potpuno ne apsorbira. Koristite 3-4 puta dnevno.

Upozorenje: Samo za vanjsku uporabu. Ne primjenjivati na oštećenu kožu ili nadraženu kožu, izbjegavati dodir s očimai sluznicom. Ne koristiti u kombinaciji sa napravama za zagrijavanje. U slučaju iritacije kože prestanite koristiti. Ako se simptomi ne povuku obratite se liječniku. Držati izvan dohvata djece. Djeca koriste pod nadzorom odraslih.

Dodatne informacije: Lako se nanosi, upija se brzo, ne ostavlja tragove na odjeći. Proizvod je dermatološki testiran kod ispitanika s alergijskim bolestima kože.

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: