Medex Apiremin krema za prokrvljenost kože, 50ml

Pospješuje prokrvljenost kože na osjetljivim dijelovima tijela.

Pčelinji otrov nastaje u žlijezdama žalčanog sustava pčele. Njegovi glavni sastojci su enzimi, među kojima je najvažniji melitin koji omekšava površinski sloj kože i na taj način ubrzava njegovu prokrvljenost.

Način primjene: Prije uporabe kreme mjesto na koje nanosite temeljito operite toplom vodom. Nanesite kremu na željeno mjesto u debljem sloju i blago je utrljajte. Postupak ponovite dva puta dnevno. Krema se brzo upija i ne masti kožu, te stoga rublje i odjeća ostaju čisti. Postupak se preporuča ponoviti 5 dana zaredom, potom pauzirati 2-3 dana.

Upozorenje: Samo za vanjsku primjenu. Nakon svake uporabe ruke dobro oprati vodom i sapunom. Osobe preosjetljive na pčelinji otrov i ubod ne smiju primjenjivati proizvod.

Sadrži: 0,05% pčelinjeg otrova

Više detalja

50,00 kn

Više informacija

Apireumin se preporučuje kod kroničnih reumatskih bolesti zglobova, mišića i kralježnice, kao što su kronična upala zglobova, degenerativne promjene u zglobovima i kralježnici, bolesti perifernih živaca, kao i za ublažavanje i brže uklanjanje bolova u mišićima, koji su posljedica većeg fizičkog napora (sportski treninzi, natjecanja…).
Path: > > > > Medex Apiremin krema za prokrvljenost kože, 50ml

proizvodi u istoj kategoriji