Perskindol Active gel za opuštanje mišića 100ml

Perskindol Active Gel sadrži mentol i sedam posebno odabranih eteričnih ulja od kojih dominiraju eterično ulje borovih iglica, zimzelena i ružmarina, a u manjoj koncentraciji tu su još i eterična ulja limuna, naranče, bergamota i lavande.

Takva specifična kombinacija omogućuje dvostruko djelovanje Perskindol Active gela, prvo hlađenje za koje je zaslužan mentol, a zatim nastupa ugodan osjećaj topline koji uz specifičan miris djeluje umirujuće i opuštajuće.

Više detalja

10,90 €

J.M. 1 l = 109,00 €

Više informacija

Način djelovanja: Brzo nakon što se umasira Perskindol Active gel, javlja se osjećaj vrlo ugodnog hlađenja, zbog mentola koji prodire u kožu i stimulira receptore za hladnoću. Kombinacija pažljivo odabranih prirodnih eteričnih ulja omogućava da početni učinak hlađenja polako prelazi u toplinu.

Zbog jedinstvenog dvostrukog učinka (hlađenje i grijanje), odmah pri nanošenju, primjećuje se ugodan osjećaj opuštanja i smirivanja. Pruža dodatan aromaterapeutski učinak jer sadrži eterična ulja naranče, limuna, lavande i bergamota.Kada koristiti PERSKINDOL Active gel?
Prije i nakon sportskih ili drugih fizičkih aktivnosti. Prilikom svakodnevne potrebe za opuštanjem bilo kojeg dijela tijela.

Prije aktivnosti: Pruža ugodan osjećaj zagrijavanja i omogućiti će bolju pripremu vašeg tijela za izlaganje bilo kakvoj aktivnosti.

Nakon aktivnosti: Masiranje Perskindol gela daje ugodan osjećaj hlađenja i opuštanja, kako bi se tijelo brže oporavilo od aktivnog kretanja.

Kako koristiti PERSKINDOL Active Gel? Nanositi gel prema potrebi, nekoliko puta dnevno na željeno područje. Umasirati kružnim pokretima kako bi se dobro upio. S obzirom da je u obliku gela i da se brzo upija, ne masti kožu, odjeću niti ruke. Koristiti samo za vanjsku primjenu. Može se upotrebljavati u kontinuitetu, bez ograničenja u dužini primjene. Namijenjen je odraslima i djeci iznad 4 godine.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: