Neuronal kapsule, 20 kom.

Neuronal kapsule sadrže posebne neurotropne sastojke, jedinstvenu kombinaciju nukleotida i vitamina. Pridonose normalnom radu živčanog sustava.

Nukleotid je hranjiva tvar koju oštečeni živci trebaju za obnovu u povečanoj količini.
Dodavanjem nukleotida oštečene strukture se brže obnavljaju. Pridonosi stimulaciji rasta aksona (dugi izrastci iz živčanih stanica koji su primarni provodnici živčanog sustava), pridonose stabilizaciji staničnih membrana i proizvodnji acetilholina.

U slučaju oštećenja živaca povećana je potreba za određenim hranjivim tvarima i građevnim blokovima koji poboljšavaju proces oporavka oštećenih živaca.

Boli uzrokovane oštećenjem živaca kralježnice tipične su: lumbago, išijas, hernija diska,bol u leđima, vratu, rukama, ramenima i nakon operativnih zahvata na kralježnici.

Više detalja

168,00 kn

Više informacija

Neuronal sadrži jedinstvenu kombinaciju nukleotida i vitamina NFCR-6: folna kiselina, cijanokobalamin, tiamin, niacin-nikotinamid i piridoksin.
Oštećenja živaca mogu biti uzrokovana fizičkom ozljedom ili zbog nedostatka esencijalnih građevnih blokova živčanog tkiva. Dakle, rad živaca je ograničen, a ponekad čak i potpuno onemogućen. U slučaju oštećenja živaca povećana je potreba za određenim hranjivim tvarima ili blokovima.
Nukleotid je hranjiva tvar za obnovu oštečenih stanica. Oštećene živčane strukture se mogu vrlo brzo obnoviti. Obnavljanje se postiže rastom aksona (neuriti - duge izrasline živčanih stanica, primarni vodiči živčanog sustava), koji stabilizira stanične membrane živčanih stanica i povećava proizvodnju acetilkolina. 
Tiamin pridonosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Zalihe ovog vitamina u tijelu su relativno male te je potrebno voditi računa o njegovoj količini u našem organizmu. Višak tiamina se izlučuje u urinu.
Niacin (nikotinamid) je jedan od najvažnijih vitamina B-kompleksa. Doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava.
Piridoksin, moramo, kao i druge vitamine B kompleksa, redovito obnavljati u našem organizmu. Pridonosi normalnom funkcioniranju živčanog i imunološkog sustava i normalnoj sintezi cisteina.
Folnu kiselinu organizam ne može sam sintetizirati, pa se mora dobiti iz hrane. Ona ima ulogu u diobi stanica, a doprinosi normalnoj sintezi amino kiselina.
Cijanokobalamin ima ulogu u diobi stanica i doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava.
Neuronal ne sadrži sol, gluten, kvasac, soju , mliječne proizvode i  konzervanse. Neuronal nema poznatih nuspojava.
Path: > > > > Neuronal kapsule, 20 kom.

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: