Snižena cijena! Hamapharm FlexoMax kapsule, 80 kom.

Hamapharm FlexoMax 80 kapsula

FlexoMax pripada novoj generaciji proizvoda za zdravlje zglobova, hrskavica i kostiju.

FlexoMax je formuliran za održavanje normalne funkcije zglobova. Svaka kapsula sadrži jedinstvenu kombinaciju elemenata, visokodoziranih i potvrđenog djelovanja. Veća je učinkovitost u odnosu na svaki element zasebno, bez rizika od nastanka neželjenih nuspojava.

Formuliran je za održavanje normalne funkcije zglobova: Pomaže obnavljanju hrskavice, podmazuje zglobove, povećava pokretljivost, ublažava upalu i bolove.

Više detalja

29,58 €

-15%

34,80 €

Najniža cijena zadnjih 30 dana 34,80 €

J.M. 1 kom. = 0,36 €

Više informacija

Glukozamin je važna strukturna komponenta zglobnog tkiva. Hondrociti u zglobovima koriste glukozamin za proizvodnju glikozaminoglikana i glikoproteina koji potiču obnavljanje zglobova. Povećanjem čvrstoće hrskavice i vezivnog tkiva omogućuje se veća pokretljivost zglobova. Povećanjem viskoznosti sinovijalne tekućine olakšavaju se pokreti, smanjuju bolovi i upalni procesi izazvani sportskim ozljedama ili starenjem.

Kondroitin je prirodno prisutan u tijelu i važna je komponenta hrskavice, vezivnog tkiva unutar zglobova. Kao snažni anion veže se za stanične proteine, privlači vodu u vezivna tkiva te ih hidrira.

Hijaluronska kiselina ili hijaluronan je polisaharid velike molekulske mase i pripada skupini glikozaminoglikana. Starenjem organizma proizvodnja hijaluronske kiseline se smanjuje što dovodi do smanjenja viskoznosti i pojačanog razrjeđivanja zglobne tekućine. Viskoznost zglobne tekućine je važna za pokretljivost i zdravlje zglobova.

Vitamin C je snažan antioksidans koji je važan za formiranje kolagena te tako i za normalnu funkciju hrskavice i kostiju.

Bosvelična kiselina iz smole indijskog tamjanovca (Boswellia serrata) pomaže održavanju normalne funkcije zglobova: smanjuje upalu u zglobovima i štiti hrskavicu i zglobno tkivo.

Preporučuje se uzimanje 2 kapsule na dan, najbolje uz obrok.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: