Swedish Collagen Vegan Hijaluronska kiselina, vitamini i minerali 250ml

Collagen Vegan: 10 000 mg veganskih proteina i aminokiselina u tekućem obliku s visokim postotkom aminokiselina L-glicina, L-alanina i L-glutamina, koji su neophodni za stvaranje kolagena kože.

Jedinstvena formula također sadrži 50 mg hijaluronske kiseline i veliku količinu biotina, vitamina C, B12 i D3, cinka i MSM (metilsulfonilmetan).

Ukupno 15 aktivnih tvari koje međusobno djeluju kako bi povećale razinu kolagena u tijelu i spriječile bore. Uključena je mjerna čašica od 25 ml.

Više detalja

19,55 €

J.M. 1 l = 78,20 €

Više informacija

REZULTATI ZA 8 TJEDANA: Studije pokazuju, da hidrolizirani dodaci kolagena pomažu u održavanju hidratacije kože i dramatično povećavaju proizvodnju kolagena u samo osam tjedana.

COLLAGEN VEGAN BOOSTER

  • 10 000 mg proteina veganskog porijekla
  • Hijaluronska kiselina, vitamini i minerali
  • Prirodni okus šumskog voća


Iako tijelo prirodno proizvodi kolagen, njegova se proizvodnja smanjuje s godinama, zbog čega koža gubi elastičnost, uzrokujući stvaranje bora.

Dnevna doza (25 ml) Collagen Vegan pomaže u obnavljanju razine kolagena u tijelu, što pomaže koži da bude podatnija i elastičnija. Jedna porcija sadrži 10 000 mg veganskih proteina s visokim postotkom aminokiselina L-glicina, L-alanina i L-glutamina te 50 mg hijaluronske kiseline koja koži vraća snagu.

Vitamini i minerali sadržani u Collagen Vegan pažljivo su odabrani na temelju njihovog pozitivnog učinka na kožu, kosu i nokte. Zajedno s kolagenom pomažu u zaštiti i promicanju proliferacije zdravih stanica, smanjuju upalu kože i pomažu u poboljšanju kvalitete kože.

Proizvod sadrži ekstrakt zelenog čaja i aloe veru koji djeluju protuupalno.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: