Hamapharm CollagenTime Beauty 60 kapsula

CollagenTime Beauty zaglađuje bore i fine linije, povećava elastičnost kože, hidratizira, poboljšava čvrstoću i rast kose i noktiju i podržava zdravlje zglobova, mišića, ligamenta i kostiju.

CollagenTime Beauty u kapsulama jedini je dodatak prehrani na tržištu koji sadrži kombinaciju kolagena i ceramida uz ostale aktivne sastojke koji pomažu u rastu i čvrstoći noktiju i kose, smanjenju bora i vraćanju mladenačkog izgleda kože i pospješuju zdravlje zglobova, ligamenata, kostiju i mišića.

Za što jednostavniju primjenu, mogu se popiti sa čašom vode.

Više detalja

25,62 €

J.M. 1 kom. = 0,43 €

Više informacija

Sadrži riblji kolagen, ceramide, MSM, natrijev hijaluronat, vitamine C i E, cink, biotin i niacin. Sinergija sastojaka poboljšat će mladenački izgled, zagladiti i hidratizirati kožu i pomoći u rastu kose i noktiju.

Hidrolizirani kolagenski peptidi stimuliraju aktivnost fibrolasta te potiču njihovu proizvodnju kolagena. Ceramidi štite stanice epidermisa, drže ih međusobno kompaktnima, sprječavaju nastanak pukotina kroz koje voda izlazi iz kože te zaustavljaju nastanak prvih primarnih bora. MSM sadži sumpor važan za sintezu keratina u koži, kosi i noktima. Hijauron veže velike količine vode te sprječava bore i suhoću kože. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože, cink doprinosi održavanju normalne kože, kose i noktiju. Biotin i niacin doprinose održavanju normalne kože i sluznice.

Upute: Preporučuje se uzimanje 1 do 2 kapsule 3 puta na dan, najbolje pola sata prije obroka uz dosta tekućine. 

SastojciU 6 kapsula
Kolagen3000mg
Ceramidi30mg
MSM120mg
Natrijev hijaluronat60mg
Vitamin C160mg
(200% PU*)
Vitamin E24mg
(200% PU*)
Cink10mg
(100%PU*)
Biotin150µg
(300%PU*)
Niacin16mg
(100%PU*)

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: