Medex Kolagenlift u prahu vrećice 7x8g

Kolagen, hijaluronska kiselina i vitamin C za lijepu kožu. Kolagenlift u prahu sadrži hidrolizirani kolagen NatiCol, vitamin C i hijaluronsku kiselinu - kombinaciju aktivnih sastojaka koji pomažu u održavanju lijepe kože.

Kolagen NatiCol je hidrolizirani kolagen ribljeg porijekla te je stoga primjeren i za vegetarijance. Smanjuje bore i poboljšava čvrstoću i elastičnost kože. Nema neugodan miris i okus te sadrži male čestice kolagena s niskom molekularnom težinom koje se izvrsno apsorbiraju u tijelu. Hijaluronska kiselina ispunjava prostor između kolagenskih vlakana, a vitamin C ima ulogu u proizvodnji kolagena za normalno funkcioniranje kože.

Više detalja

86,00 kn

Više informacija

Kolagen sačinjava 30 % svih proteina u ljudskom organizmu i stoga je najzastupljeniji protein u našem tijelu. Nalazi se i u dubljim slojevima kože (u dermisu), gdje zajedno s hijaluronskom kiselinom i elastinom osigurava čvrstoću kolagenske mreže i elastičnost kože. Starenjem se količina kolagena u dermisu smanjuje, a time i koža postaje manje fleksibilna i počinje se opuštati i naboravati.  Redovitom upotrebom kolagena koži vraćamo hranjive tvari koje se u prirodnom procesu starenja gube i time osiguravamo mladenački izgled.

Preporučena dnevna količina
je sadržaj jedne vrećice (8 g). Dodajte ju u 2 dL hladne tekućine i dobro promiješajte kako bi se potpuno rastopila. Nakon korištenja proizvod dobro zatvorite.

Kolagen u proizvodu ribljeg je porijekla, stoga je primjeren za vegetarijance.

Za jedan mjesec redovitog korištenja dovoljno je: 1 pakiranje je dostatno za 7 dana redovite uporabe.

Upozorenja: Preporučene dnevne količine odnosno doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Važno je slijediti smjernice za zdrav način života. Čuvati izvan dohvata djece! Zbog sastojaka prirodnog porijekla mogu postojati mala odstupanja u sastavu i izgledu proizvoda. Čuvajte na suhom mjestu na temperaturi do 25°C. Nakon korištenja proizvod dobro zatvorite.

Sastojci: hidrolizirani riblji kolagen Naticol®, inulin, prirodne arome, vitamin C, hijaluronska kiselina, cikla u prahu.
 
Sadržaj Na 100 g Na porciju*
(1 vrećica - 8 g)
Hidrolizirani kolagen NatiCol®    62,5 g 5 g
Hijaluronska kiselina 125 mg 10 mg
Vitamin C 1000 mg 80 mg 100 % PDU**

*Proizvod sadrži 7 porcija.
** PDU = preporučeni dnevni unos

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: