PiLeJe Microbiane Q10 Age Protect 30 kapsula

Dodatak prehrani na bazi ubikvinola Kaneka QH, jednog od oblika koenzima Q10 i vitamina E. Microbiane Q10 Age Protect osigurava unos najnovije generacije koenzima Q10 u obliku ubikvinola s najboljim bioraspoloživim profilom.

PiLeJe Microbiane Q10 Age Protect sadrži vitamin E koji štiti stanicu od oksidativnog stresa i Q10 ubikvinol Kaneka QH dobiven metodom fermentacije iz prirodnog kvasca prema strogom standardu koji garantira visoku čistoću.

Osobito se preporučuje osobama iznad 40-te godine života. Koenzim Q10 nalazi se u svim staničnim membranama u organizmu gdje doživljava brojne transformacije te se pojavljuje u različitim oblicima: ubikvinon, semikvinon (prijelazni oblik), ubikvinol.

Pakiranje: 30 kapsula.

Više detalja

39,49 € (297,54 kn)

J.M. 1 kom. = 1,31 € (9,89 kn)

Više informacija

Način primjene: 1 kapsulu popiti s čašom vode. Preporučuje se korištenje 1 mjesec.

Napomene:  Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenje: Pacijenti koji uzimaju antikoagulanse, prije primjene neka se posavjetuju sa svojim zdravstvenim djelatnikom. Ne preporuča se trudnicama.


Sastojci:(=1 kapsula)PU* (%)
Ubikvinol100 mg
Vitamin E5 mg alfa –ET40
PU*: Preporučeni dnevni unos.

proizvodi u istoj kategoriji