Supradyn Energija Q10 šumeće tablete 30 kom.

Supradyn energija sadrži jedinstvenu formulaciju vitamina, minerala i koenzima Q10. Proizveden je upravo za poticanje vaše prirodne tjelesne unutrašnje energije.

Supradyn vraća energiju, koja je pohranjena u svakoj Vašoj stanici. Riječ je o prirodnoj energiji, a ne o umjetnom stimulansu. Osjećat ćete pozitivnu energiju, prirodno samopouzdanje i zadovoljstvo. Osjećat ćete se živahnima i budnima!

SUPRADYN sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina, minerala i elemenata u tragovima koji su potrebni tijelu za normalno djelovanje i skupa s uravnoteženom prehranom pridonose vitalnosti i podupiru energetske procese koji su važni u obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

Više detalja

19,11 €

J.M. 1 kom. = 0,59 €

Više informacija

SUPRADYN energija šumeće tablete. Za odrasle i djecu stariju od 14 godina preporučujemo 1 šumeću tabletu dnevno. Tabletu rastopite u čaši vode (200 ml) i popijte cijeli sadržaj, bez obzira na obrok. Kako ne biste zaboravili, uzmite tabletu uvijek uz doručak.

Ne smijete prekoračiti preporučenu dnevnu količinu odnosno dozu.
    
Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Preporučujemo uzimanje dodatka prehrani u okviru raznovrsne i uravnotežene prehrane te zdravog načina života.
    
Prije istodobnog uzimanja drugih vitaminskih, vitaminsko-mineralnih ili mineralnih pripravaka, posavjetujte se s liječnikom ili farmaceutom. Trudnice ili žene koje doje dijete trebaju uzimati taj pripravak isključivo nakon savjetovanja s liječnikom ili farmaceutom.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: