Life Time tekući kalcij magnezij citrat, okus borovnice

Kalcijev i magnezijev citrat uz vitamin D3 u tekućem obliku predstavlja jedinstvenu formulu na tržištu.

Sadrži kalcij koji je potreban za održavanje normalnih kostiju i zubi i koji doprinosi normalnom živčanom prijenosu.

Sadrži magnezij i vitamin D koji doprinose održavanju normalnih kostiju i normalnih zubi. Sadrži magnezij koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Sadrži vitamin D koji doprinosi normalnoj apsorpciji / iskorištenju kalcija i fosfora.

Upute za upotrebu: Jedna jušna žlica na dan samostalno ili uz omiljeni napitak. Dobro protresti prije upotrebe! Nakon otvaranja proizvod držati u hladnjaku.

Sadržaj: 473 ml.

Više detalja


160,00 kn

Više informacija

Najvažniji  prehrambeni izvor kalcija su mlijeko i mliječni proizvodi. Ukoliko se prehranom ne unosi dovoljno kalcija, dnevne potrebe je potrebno nadoknaditi preko drugih izvora. Dnevne potrebe za kalcijem ovise o uzrastu, odnosno intenzitetu rasta i tjelesnoj aktivnosti.

Na ugradnju i iskoristivost kalcija negativan utjecaj imaju gazirana pića; kofein i fosfati, stoga ih treba izbjegavati. Nedostatak kalcija negativno djeluje na razvoj koštanog sustava i dostizanja maksimalne gustoće kostiju što pogoduje razvoju osteoporoze u kasnijoj dobi.

Za pravilno iskorištavanje kalcija potreban je i vitamin D3 te minerali (fosfor i magnezij) važni za optimalan rast i razvoj kosti. Organske soli kalcija (citrat i glukonat) imaju bolju topljivost te se daleko brže i potpunije apsorbiraju od kalcijevog karbonata.

Path: > > > > Life Time tekući kalcij magnezij citrat, okus borovnice

9 sličnih proizvoda u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: