Encian Artičoka 500 MX doprinosi normalnoj funkciji jetre i žuči 30 tableta

Artičoka doprinosi normalnoj funkciji jetre i žuči. Snažna doza za zdravlje jetre!
Tradicionalni pripravak za zdravlje jetre i razgradnju masnoća. Artičoka potiče stvaranje žuči i snižava razinu kolesterola, što je važno osobama koje jedu masnu hranu, ali i onima koji pretjerano uživaju u alkoholu.

Ovaj proizvod sadrži visokokvalitetni ekstrakt artičoke s 5% cinarina, ekvivalent 6180 mg svježeg lista artičoke. Prednosti Encianove Artičoke 500:

• Najveća doza artičoke na tržištu (čak 500 mg)

• Čisti ekstrakt, a ne znatno slabiji prah

• Dovoljna je samo 1 tableta na dan

• Najbolji odnos cijene, količine i kvalitete

Više detalja

10,55 € (79,49 kn)

J.M. 1 kom. = 0,35 € (2,65 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Jetra je jedan od najvažnijih organa u ljudskom tijelu, zadužen prije svega za razgradnju svih štetnih tvari koje unosimo putem hrane, pića ili zbog uzimanja lijekova. Nažalost, zbog velike količine otrova, jetra ponekad ne može dobro funkcionirati i tada nastaju ozbiljni zdravstveni problemi. 

To se posebice odnosi na osobe koje konzumiraju pretjerane količine alkohola te osobe koje redovito troše velike količine lijekova. Toksični podražaji mogu dovesti do oštećenja jetre i pojave bolesti poput tumora, upalnih promjena, fibroze i ciroze. 

Artičoka je jedna od najstarijih kultura, koja se uzgaja već tisućljećima. Već u antičko doba znalo se za njena svojstva. Koriste se samo listovi, u kojima se nalazi aktivni sastojak cinarin.  Encianove tablete artičoke sastoje se od visoke koncentracije ekstrakta artičoke, zapravo toliko visoke da vam treba samo 1 tableta na dan, što ne nudi niti jedan drugi proizvod na tržištu. Takav čisti ekstrakt daleko je snažniji od običnog praha, koji se također zna naći u ovakvim preparatima.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: