BioGaia Baby ProTectis D3 kapi, 5ml

BioGaia ProTectis D3 kapi dodatak su prehrani koji sadrži Lactobacillus reuteri Protectis, za koju je klinički dokazano da je djelotvorna i sigurna za primjenu kod djece.

Lactobacillus reuteri Protectis prirodno se pojavljuje u ljudskom tijelu i na jedinstven je način prilagođena za boravak u ljudima. Lactobacillus reuteri Protectis donosi niz dokumentiranih koristi za zdravlje i vrhunski je dodatak živih aktivnih bakterija.BioGaia Protectis D3 kapi također sadrže vitamin D3 – ključan za održavanje zdravlja kostiju i normalnog metabolizma kalcija kao podršku zdravom imunosnom sustavu. Samo pet kapi BioGaia® Protectis D3 sadrži 100 % preporučene dnevne količine vitamina D3.

Količina za primjenu: Pet kapi, 25 primjena po bočici od 5 ml.
Količina po primjeni: Lactobacillus reuteri Protectis, 100 milijuna stanica živih aktivnih bakterija, vitamin D3 400 IU.

Više detalja

15,83 €

Više informacija

BioGaia kapi:

  • Prve kapi sa živim aktivnim bakterijama kombinirane s vitaminom D3 za jačanje vašega imunosnog sustava – i imunosnog sustava vašeg djeteta. Potpuno prirodne – potječu iz majčina mlijeka u kojemu nema toksina. Klinički dokazano dopunjuju vašu crijevnu floru – i crijevnu floru vašeg djeteta.
  • Potpuno sigurne za djecu od prvog dana života. Neutralnog ukusa. Mogu se uzimati na žlicu ili pomiješati s hranom.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: