Defendyl-Imunoglukan P4H FORTE 5 kapsula

Defendyl-Imunoglukan P4H FORTE sadrži čak 300 mg prirodnog Imunoglukana, optimalnu dozu vitamina C i preporučenu dnevnu dozu cinka.

Defendyl-Imunoglukan P4H FORTE namijenjen je za kratkotrajnu upotrebu – 5 dana. Uzimanje se preporučuje odmah kod prvih znakova koji najavljuju infekciju (umor i iscrpljenost, nedostatak koncentracije, razdražljivost), odnosno u fazi akutne infekcije (upala nosne sluznice, bol u grlu...).

  • trostruka doza Imunoglukana (300 mg u jednoj kapsuli)
  • povećana dnevna doza vitamina C
  • preporučena dnevna doza cinka
  • i za djecu od 12. godine
  • samo 1 kapsula na dan, 5 dana zaredom

Više detalja

13,87 €

J.M. 1 kom. = 2,77 €

Više informacija

Defendyl-Imunoglukan P4H FORTE prikladan je za odrasle i djecu stariju od 12 godina. Ne sadrži gluten i laktozu, stoga ga mogu uzimati i dijabetičari i vegetarijanci.

Prirodni Imunoglukan potiče rad imunoloških stanica i pomaže tijelu u borbi protiv virusa i bakterija. Vitamin C i cink imaju ulogu u radu imunološkog sustava i u zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Vitamin C također doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

Imunoglukan je prirodni bioaktivni polisaharid (beta-(1,3/1,6)-D-glukan) izoliran iz gljive bukovače (Pleuratus ostreatus). Za stvarno djelovanje beta-glukana u organizmu treba ga izolirati iz gljive i pročistiti.

Imunoglukan ima imunomodulatorno djelovanje – regulira reakciju imunološkoga sustava u smislu postizanja ravnoteže u tijelu. To znači da potiče »uspavani« imunološki sustav i umiruje »previše aktivan« imunološki sustav (npr. kod alergija).

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: