ECOMER kapsule ulja jetre morskog psa 60+60 kapsula

ECOMER je prirodni proizvod koji sadrži kombinaciju najpotentnijih alkilglicerola iz ulja jetre tri vrste morskih pasa hladnih mora.

ALKILGLICEROLI su ukIjučeni u stvaranje i sazrijevanje bijelih krvnih stanica (leukocita) i antitijela koji su neizostavan dio ljudskog obrambenog sustava organizma. ECOMER ALKILGLICEROLI imaju identičan sastav kao alkilgliceroli iz majčinog mlijeka i ta je kombinacija alkilglicerola idealna za ljudski imunitet.

Alkilgliceroli se gube tokom starenja, a njihovo smanjenje dovodi do pada imuniteta. ECOMER nadoknađuje ovaj gubitak alkilglicerola, čime se imunitet postepeno obnavlja i jača.

Sadržaj: 60 kapsula + 60 kapsula posebna ponuda.

Više detalja

24,22 € (182,49 kn)

J.M. 1 kom. = 0,20 € (1,51 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Svaka kapsula sadrži 50 mg jedinstvene kombinacije ALKILGLICEROLA u ukupno 250 mg ulja iz jetre tri vrste morskog psa. Ostali sastojci su: želatina, glicerin, pročišćena voda.

Ecomer ne sadrži mliječne, pšenične, gluteinske, sojine, kukuruzne konzervanse kao niti konzervanse od kvasca.

UPUTA ZA UPOTREBU: Preporučuje se uzimanje 1-2 kapsule 2-3 puta dnevno.

ALKILGLICEROLI su tvari prirodno prisutne u našem organizmu (koštana srž, majčino mlijeko, jetra), a najveću koncentraciju alkilglicerola u prirodi sadrži ulje jetre morskih pasa.

ALKILGLICEROLI se u vrlo maloj količini stvaraju u našem organizmu i predstavljaju nužne elemente imunološkog sustava organizma. Prvi put ih dobivamo kroz majčino mlijeko. Životne namirnice sadrže malo ili nimalo alkilglicerola koji su neophodni za naš imunitet.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi:U 6 kapsula
(dnevna doza):
Ulje iz jetre morskog psa,
standardizirano na minimalno 20% alkilglicerola
1500 mg
(300 mg)

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: