Immuvirex za jačanje imuniteta 16 pastila

Immuvirex pastile su dodatak prehrani s bazgom, ehinaceom, đumbirom, vitaminom C, D i B skupine, sa sladilima. Zahvaljujući svojoj  jedinstvenoj kombinaciji vitamina, minerala  i moćnih biljnih ekstrakata, proizvod ima snažno trostruko obrambeno djelovanje.

Sadrži biljke: Ehinacea (Ehinacea purpurea), Metvica (Mentha piperita), Đumbir (Zingiber officinalis.

Više detalja

9,99 € (75,27 kn)

J.M. 1 kom. = 0,63 € (4,71 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Sadrži vitamine: Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B3, Vitamin B6, Vitamin B7 - biotin, Vitamin B9 - folna kiselina, Vitamin C, Vitamin D.

Sadrži minerale i mikroelemente: Cink i Selen.

Immuvirex pastile upute za uporabu: Jednostavna primjena bez vode. Uzmite dvije pastile tijekom dana i polako ih otopite u ustima. Pastile ne smijete progutati cijele. Namijenjeno odraslima i djeci starijoj od 12 godina. Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu.

Upozorenje: Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu. Ne preporučuje se uzimati kod progresivnih sistemskihbolesti (TBC, leukemija), autoimunih bolesti, HIV-a, trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 1 godinu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Prekomjerna konzumacija može prouzročiti laksativni učinak.

proizvodi u istoj kategoriji