Soria Natural Češnjak kompleks kapi 50ml

Češnjak kompleks – prirodni ekstrakt iz glavice bijelog luka, cvijeta kamilice, cvjetova i korijena primorskog pelina te ulje listova i cvjetova timijana u biljnom glicerinu.

  • preporuka kod parazitnih bolesti (crijevni paraziti)
  • preporuka kod bolesti dišnih puteva
Sastav u 3 ml: glicerin i pročišćena voda 1:1 (89%), ekstrakt iz glavice bijelog luka (Alium sativum L.) (5%), cvijeta kamilice (Anthemis nobilis L.) (5%), cvjetova i korijena primorskog pelina (Artemisia vulgaris L.) (0,6%), ulje listova i cvjetova Timijana (Thymus vulgaris L.) (0,4%).

Više detalja

18,90 €

J.M. 1 l = 378,00 €

Više informacija

Aktivni sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi:
Dnevna doza – 3 ml
Eterično ulje timijana10,5 mg
Flavonoidi3,0 mg
Alicini0,75 mg


Upute za upotrebu:

  • Odrasli ili adolescenti iznad 12 godina: savjetujemo dnevnu dozu od 1 ml (25 kapi) tri puta na dan, razrjeđeno u vodi.
  • Djeca od 5 do 12 godina: polovicu doze koju savjetujemo odraslima.
  • Djeca do 5 godina: savjetujemo 1 ml dnevno.

Dobro protresti prije uporabe. Čuvati van dosega djece.

Neto količina otopine: 50 ml.

Proizvod može sadržavati talog, što ne utječe na njegovu kakvoću. Obzirom da je proizvod standardiziran na aktivne tvari, moguća su odstupanja u boji, okusu, mirisu i gustoći sadržaja. Dodatak prehrani. Preporučene dnevne količine ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak uravnoteženoj i raznovrsnoj prehrani.

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: