Imunoglukan P4H ACUTE kapsule

Imunoglukan P4H ACUTE sadrži čak 300 mg prirodnog Imunoglukana, optimalnu dozu vitamina C i preporučenu dnevnu dozu cinka.

Imunoglukan P4H ACUTE namijenjen je za kratkotrajnu upotrebu – 5 dana. Uzimanje se preporučuje odmah kod prvih znakova koji najavljuju infekciju (umor i iscrpljenost, nedostatak koncentracije, razdražljivost), odnosno u fazi akutne infekcije (upala nosne sluznice, bol u grlu...).

Prirodni Imunoglukan potiče rad imunoloških stanica i pomaže tijelu u borbi protiv virusa i bakterija. Vitamin C i cink imaju ulogu u radu imunološkog sustava i u zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Vitamin C također doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

Više detalja

92,00 kn

Više informacija

Imunoglukan P4H ACUTE prikladan je za odrasle i djecu stariju od 12 godina. Ne sadrži gluten i laktozu, stoga ga mogu uzimati i dijabetičari i vegetarijanci.

Imunoglukan je prirodni bioaktivni polisaharid (beta-(1,3/1,6)-D-glukan) izoliran iz gljive bukovače (Pleuratus ostreatus). Za stvarno djelovanje beta-glukana u organizmu treba ga izolirati iz gljive i pročistiti.

Imunoglukan ima imunomodulatorno djelovanje – regulira reakciju imunološkoga sustava u smislu postizanja ravnoteže u tijelu. To znači da potiče »uspavani« imunološki sustav i umiruje »previše aktivan« imunološki sustav (npr. kod alergija).

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: