Snižena cijena! Kurkuma – Curcumin C3 Complex Premium kapsule, 60 kom.

Curcumin C3 Complex Premium 60 kapsula

Curcumin C3 Complex premium - zlatni standard za kurkumin. Kompleks 3 standardizirane vrste kurkuminoida sa unaprijeđenom formulacijom vitamina D3, B6, B12 i mineralom selen.

Unaprijeđena formula visoko kvalitetnog dodatka prehrani Curcumin C3 Complex Premium obogaćen vitaminima D3, B6, B12 te mineralom selen koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Curcumin C3 Complex je patentirani i klinički ispitivan “bioprotektant” sastavljen od 3 glavna spoja: Curcumin, Demethoxycurcumin (DMC) i Bisdemethoxycurcumin (BDMC) – zajednički poznatih kao kurkuminoidi.

Više detalja

23,52 €

-20%

29,40 €

Najniža cijena zadnjih 30 dana 29,40 €

J.M. 1 kom. = 0,39 €

Više informacija

1 kapsula sadrži 427 mg kurkuminoida što uz 20 puta povećanu bioraspoloživost odgovara primjeni do čak 8.500 mg nativnih kurkuminoida.

Curcumin C3 Complex Premium proizveden je u Hrvatskoj i ne sadrži GMO sastojke, alergene, konzervanse, otapala, niti gluten ili škrob.

Upotreba: Preporučuje se uzimanje 1-2 kapsule dnevno najbolje za vrijeme obroka.

Napomene: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Kapsule su neutralnog okusa i mirisa, 100% iz biljnog izvora, primjerene i za vegetarijance.

Upozorenja: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod poremećaja probavnog sustava, bolesti štitnjače, trudnicama i dojiljama.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: