Centrum Silver 50+ s vitaminima, mineralima i luteinom za odrasle 30 tableta

Centrum Silver 50+ je dodatak prehrani s vitaminima, mineralima i luteinom za odrasle u dobi od 50+ godina i nudi najpotpuniji raspon vitamina i važnih minerala uz esencijalne elemente u tragovima.

B-vitamini (B1, B2, B6, B12), mangan, magnezijum i fosfor doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije. Željezo doprinosi normalnom prijenosu kisika, a bakar doprinosi normalnom prijenosu željeza u tijelu. Vitamini B2, B6, B12, pantotenska kiselina i folna kiselina doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.

Više detalja

16,31 €

J.M. 1 kom. = 0,55 €

Više informacija

Vitamini A i C, selen, bakar i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Centrum sadrži kombinaciju vitamina A, cinka, niacina i biotina koji doprinose održavanju zdrave kože. Vitamin C također doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože.

Vitamini A, B2 i cink, koji su kombinirani u Centrumu doprinose održavanju normalnog vida. Vitamin D i vitamin K doprinose održavanju normalnih kostiju. Centrum Silver sadrži 100 mg joda. Jod doprinosi normalnoj funkciji štitnjače i proizvodnji hormona štitnjače.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: