R. Petrović - Tinktura od propolisa 500ml

Tinktura od propolisa ima imunostimulativno djelovanje na organizam, zbog flavonoida koji su odgovorni za biološku aktivnost propolisa. U tinkturi 14 aktivnih flavonoida djeluje antioksidativno, usporava starenje stanica i štiti organizam od razvoja kancerogenih oboljenja. Ima dokazano pozitivno djelovanje i na normalizaciju krvnog tlaka, poboljšava vid i cirkulaciju općenito, te smanjuje mogućnost nastanka krvnih ugrušaka.

Namjena: Za razne upalne procese, naročito crijevne. Izvrsno djeluje uz sve klasične terapije jer uz podizanje imuniteta štiti i obnavlja crijevnu floru. Znanstveno potvrđeno antibakterijsko i antivirusno djelovanje propolisa čini ovu tinkturu vrlo učinkovitom kod upale sluznice želuca, herpesa, fibrocistične mastopatije, upale pluća i naročito kod TBC-a. Propolis djeluje kao prirodni antibiotik pa se tinktura preporuča kod akutnih i kroničnih upala.

Izvrsno djeluje i na poremećaje u radu štitnjače, a povoljno djeluje i kod šećerne bolesti.

Više detalja

23,15 €

J.M. 1 l = 46,30 €

Više informacija

Korištenje tinkture preporuča se samo odraslima iznad 16 godina starosti.

Pogodna je i za dulju upotrebu i kod vrlo osjetljivih pacijenata jer ne izaziva neželjene nuspojave na želučanoj i crijevnoj flori. Uz savjetovanje s liječnikom ili ljekarnikom tinktura se može koristiti s ostalim mednim mješavinama.

Tinktura je dostupna u pakiranju od 500 ml.


Uporaba:
Od 16 god: 3 puta dnevno po 1 jušnu žlicu (15ml). Uzimati poslije jela.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: