Novo Iraltone Aga protiv gubitka kose 60 kapsula

Iraltone Aga protiv gubitka kose 60 kapsula

IRALTONE AGA je dodatak prehrani koji je formuliran za djelovanje na kronični gubitak kose uzrokovan hormonalnim problemima. Jača vlakana u dlaci, održava gustoću kose i ima snažno antioksidativno djelovanje.

Iraltone AGA sadrži cink, bakar i selen zajedno s vitaminom C i E koji štite stanice kose od oksidativnih oštećenja i pomažu održavanju kose u normalnom stanju.

Indikacije: Indicirano za akutni ili sezonski gubitak kose. Oslabljena, tanka, krhka kosa. Oslabljeni i lomljivi nokti. Dijeta ili loše prehrambene navike koje mogu utjecati na kosu. Dodatak tretmanima protiv gubitka kose.

Više detalja

30,43 €

J.M. 1 l = 0,51 €

Više informacija

Aktivni sastojci:
  • Bučino ulje: cilja enzim 5-alfa reduktazu, glavni faktor odgovoran za kroničnu alopeciju androgenog podrijetla. Provodi protuupalno djelovanje.
  • L-cistin: neophodan za proizvodnju keratina, glavne komponente kose, osiguravajući točan rast i razvoj.
  • Skupina vitamina B sastoji se od vitamina (B1, B3, B5, B6, B8) koji sudjeluju u metabolizmu stanica, sudjelujući u molekularnim reakcijama nužnim za vitalnost i funkciju stanica.
  • Antioksidativne aktivnosti vitamina C i E za zaštitu folikule i ljepotu kože.
  • Minerali (cink, bakar i selen) bitni sastojci za zdrav rast kose, sa važnim antiaging i antioksidativnim aktivnostima.
Bez glutena i bez laktoze.

Sadržaj: 60 kapsula, dovoljno za tretman od 2 mjeseca.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: