Revalid stimulirajući šampon za rast kose 200ml

Revalid stimulirajući šampon za rast kose sadrži Redensyl, inovativan sastojak koji oživljava folikul dlake i stimulira matične stanice folikula dlake. Sastoji se od dvije molekule zaštićene patentom koje su izolirane iz drva ariša i lišća zelenog čaja.

Aminokiseline omogućuju hidrataciju i stimuliraju kožu glave pritom smanjujući upalu. Formula obogaćena ekstraktom cvijeta pelina iz švicarskih Alpa i pantenolom omogućuje veoma blago čišćenje, hidrira isušeno vlasište i učvršćuje strukturu vlasi.

Više detalja

14,80 € (111,51 kn)

J.M. 1 l = 69,16 € (521,06 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Vrlo blago čišćenje - Smanjuje upalu - Hidrira kosu - Priprema vlasište za tretman protiv opadanja kose - 0% parabena, silikona, sulfata.

Redensyl je patentirani aktivni sastojak iz područja regenerativne medicine koji dokazano obnavlja stanice u folikulima odgovornim za rast kose. Sastoji se od dvije patentirane molekule – DHQG (dihidroksikvercentin glukozid) i EGCG2 (epigalokatehin galat - glukozid). DHQG je izoliran iz drva ariša i aktivira diobu matičnih stanica folikula vlasi, a EGCG2 se nalazi u listovima zelenog čaja i smanjuje upalu vlasišta.

Redensyl® znanstveno dokazano potiče rast kose i smanjuje njezino opadanje. Kliničko ispitivanje dokazalo dokazala je da Redensyl ima ciljani efekt na matične stanice folikula vlasi koje su zadužene za rast nove kose. * u dvostruko slijepom placebo kontroliranom kliničkom ispitivanju provedenom pod nadzorom školovanih dermatologa, polovina od 26 muškaraca s alopecijom (3.-4. stadij) u dobi između 18 i 70 godina dobila je formulu s 3% Redensyl-a.

Ekstrakt cvjeta pelina iz švicarskih Alpa. Pelin iz švicarskih Alpa poznat je po svojim antioksidativnim svojstvima. Koristi se za zaštitu i uspostavu ravnoteže vlasišta.

Veličina: 200 ml.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: