Arkopharma Forcapil Anti-Chute protiv gubitka kose 30 tableta

Forcapil Anti-chute namijenjen je onima koji se suočavaju s gubitkom kose uslijed stresa, umora, hormonalnih promjena ili drugih čimbenika.

Osigurava trostruko djelovanje: rast, snagu i otpornost kose. Namijenjen onima koji se suočavaju s gubitkom kose. Za žene i muškarce!

Stres, umor i iscrpljenost, hormonalne promjene, menopauza, promjena godišnjih doba, razni vanjski čimbenici (sunce, hladnoća, more, zagađenje, bojanje, nošenje kapa ili kaciga) mogu utjecati na zdravlje kose. Kosa zbog navedenih čimbenika slabi, postaje rjeđa, lomi se i lakše ispada tijekom češljanja.

Sadržaj: 30 tableta.

Više detalja

18,15 €

J.M. 1 kom. = 0,60 €

Više informacija

Nova formula Forcapil Anti-chute je razvijena upravo za takve potrebe: potiče rast kose, snagu i elastičnost. Sadrži sumporne aminokiseline poput cistina i metionina, koje su među glavnim komponentama keratina - gradivnih dijelova naše kose, kao i aminokiselinu arginin, koja je neophodna za mnoge biokemijske procese u tijelu.

Sadrži i vitamine, minerale i biljne ekstrakte koji su pažljivo odabrali stručnjaci iz laboratorija Arkopharma:

  • Venerina kosa (Adantium capillus-veneris) trajne su paprati iz obitelji Pteridaceae. Sastoji se od mnogih molekula kao što su flavonoidi, fitosteroli i triterpenoidi. U narodnoj medicini prepoznat je kao jak tonik za kosu koji se bori s alopecijama (ćelavosti)

  • Poljska preslica (Equisetum arvense) je zeljasta trajnica. Tradicionalno se koristi protiv gubitka kose i protiv krhkih noktiju

  • Biotin i cink doprinose održavanju zdrave kose i kože

  • Vitamin B6 ima ulogu u reguliranju djelovanja hormona

  • Bakar pridonosi normalnoj pigmentaciji kose

  • Folna kiselina doprinosi sintezi aminokiselina i metabolizmu homocisteina

  • Vitamin D, pantotenska kiselina i folna kiselina imaju ulogu u diobi stanica

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: