Ducray NEOPTIDE MEN losion protiv ispadanja kose 100ml

Muškarci. Kronično ispadanje kose. Produžava život vlasi. Usporava ispadanje kose.
Ispitano pod dermatološkom kontrolom.

Kronično ispadanje kose kod muškaraca uglavnom je hormonski uzrokovano i nasljedno. Ovo progresivno ispadanje kose praćeno je skraćivanjem životnog ciklusa vlasi i njihovom minijaturizacijom. Početak ispadanja kose može se javiti u raznim životnim dobima, ali uvijek se preporučuju brza reakcija i primjena prilagođenih proizvoda, kako bi se taj proces usporio.

Za vidljive učinke potreban je najmanje tromjesečni tretman. Jedna bočica dovoljna je za 3 mjeseca uporabe. Za maksimalan učinak, preporučujemo uporabu ovog tretmana zajedno s Anaphase šamponom.

Više detalja

62,83 € (473,39 kn)

J.M. 1 l = 628,25 € (4.733,55 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Način uporabe: Nanijeti 9 raspršivanja na suho ili vlažno vlasište jednom dnevno, usredotočivši se uglavnom na vrh glave (područje ćelavljenja). Umasirati temeljito za bolje upijanje losiona. Ne ispirati. Ne prati kosu 2 sata nakon primjene proizvoda.

Njegova lagana tekstura dozvoljava optimalnu apsorpciju, bez mašćenja kose. Već od prvih primjena kosa vraća snagu i vitalnost. Ova formula se iznimno dobro podnosi i prikladna je i za najosjetljivija vlasišta.


Djelovanje:
Neoptide MEN losion protiv ispadanja kose za muškarce sadrži kombinaciju inovativnih patentiranih djelatnih sastojaka, koji djeluju protiv procesa povezanih s trajnim ispadanjem kose.

• Peptidoxyl-4 stimulira mikrocirkulaciju vlasišta i pomaže opskrbu elementima potrebnima za stanični metabolizam*. • Monolaurin smanjuje aktivnost enzima prepoznatog kao jedan od glavnih čimbenika u ispadanju kose. • Sinergistička i patentirana kombinacija peptidoxyla-4 i monolaurina zaista ''produžava'' rast vlasi; pomaže regulirati signal koji igra veliku ulogu u regeneraciji stanica folikula vlasi. Tako neoptide MEN produžava život vlasi: ispadanje kose je time obuzdano.**

Sastav:
Patentirana peptidoxyl-4/monolaurin kombinacija, GP4G, tokoferol nikotinat

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: