PharmaS PROBalans LADY 14 vaginaleta

PharmaS PROBalans Lady je medicinski proizvod u obliku vaginalnih tableta koji se koristi u svim slučajevima privremenog poremećaja  ravnoteže flore urogenitalnog područja.  

U normalnim uvjetima, vaginalna flora je nastanjena laktobacilima koji, stvaranjem laktatne kiseline održavaju lokalni pH na vrijednostima od 4 do 4,5.

Kiselost rodnice važan je i djelotvoran prirodni način obrane od bakterijskih infekcija. Međutim, često se javljaju stanja koja mogu promijeniti vaginalnu floru i kiselost. U tim slučajevima, veći je rizik od bakterijskih infekcija, povezanih s osjećajem žarenja, svrbežom i pojačanim vaginalnim iscjetkom.

Više detalja

11,25 €

J.M. 1 kom. = 0,80 €

Više informacija

Jedna tableta PharmaS PROBalans Lady sadrži kulturu Lactobacillus acidophilus La-14, laktatnu kiselinu i aglikone izoflavona iz soje te je formulirana na način da se otopi nekoliko minuta nakon umetanja u rodnicu i tako oslobodi djelatne tvari.

Sastojci proizvoda PharmaS PROBalans Lady pomažu zakiseliti vaginalno područje snižavanjem pH vrijednosti na 4 – 4,5, kako bi se spriječio rast patogenih mikroorganizama, unaprjeđujući zdravlje i elastičnost stijenke rodnice.

KOLIČINA: 
14 tableta za rodnicu.

NAČIN KORIŠTENJA: Jedna tableta PharmaS PROBalans Lady navečer, prije odlaska na spavanje, tijekom 14 dana. Liječenje započnite tjedan dana prije predviđene mjesečnice ili neposredno nakon nje. Nemojte primjenjivati PharmaS PROBalans Lady dulje od 20 dana, bez savjetovanja s ginekologom.

SASTAV: Jedna tableta za rodnicu sadrži:          

  • kulturu Lactobacillus acidophilus   -   500.000.000 CFU                 

  • laktatnu  kiselinu (60%) 15 mg

  • standardizirani skstrakt ploda soje (Glicine max) s 40% izoflavona u obliku aglikona 18mg

Pomoćne  tvari: manitol, škrob, E 468, glicerilbehenat, silicijev dioksid Nemojte koristiti PharmaS PROBalans Lady istovremeno s drugim proizvodima za vaginalnu primjenu bez savjetovanja s ginekologom. Proizvod je namijenjen osobama starijim od 14 godina.

Nije zabilježena lokalna nadraženost povezana s primjenom proizvoda PharmaS PROBalans Lady, no u slučaju preosjetljivosti odmah se obratite svom liječniku.

Povremeno, a osobito prvih nekoliko dana nakon početka liječenja može se javiti svrbež koji se povlači nakon 2-3 dana.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: