Gynofit gel za ovlaživanje rodnice 6x5ml

GYNOFIT gel za ovlaživanje rodnice je vodeni vaginalni gel koji stvara tanki vlažni sloj na stijenci rodnice i na taj način vlaži sluznicu rodnice. Koristi se za ovlaživanje rodnice nakon poroda, u menopauzi ili tijekom liječenja karcinoma.

Gynofit gel za ovlaživanje rodnice je medicinski proizvod razvijen u suradnji s ginekolozima. Pripremljen je u aplikatoru za jednokratno korištenje koji je prikladan za jednostavnu i čistu primjenu u rodnicu.

Gynofit gel za ovlaživanje rodnice je također idealan za olakšavanje spolnog odnosa.  Ovaj hidratantni gel se, prema potrebi, može primijeniti i na dnevnoj bazi.

6 jednodoznih aplikatora svaki sadrži 5 ml.

Više detalja

119,90 kn

Više informacija

Primjenjuje se za ublažavanje simptoma vaginalne suhoće koja se javlja uslijed hormonskih promjena tijekom trudnoće i nakon poroda, tijekom liječenja karcinoma i u menopauzi , naročito ako je sluznica tanka, osjetljiva i ranjiva te za otklanjanje pratećeg osjećaja nelagode.  Njegovom primjenom ublažavaju se i simptomi kao što je osjećaj pečenja ili svrbež, čime se poboljšava opće fizičko stanje.

KAKO KORISTITI GYNOFIT GEL ZA OVLAŽIVANJE RODNICE?

Gynofit gel za ovaživanje rodnice je medicinski proizvod u obliku gela koji dolazi u aplikatorima za jednokratnu primjenu. Gel se istiskuje izravno u rodnicu pomoću posebno oblikovanog, zabrtvljenog aplikatora. Čista, jednostavna i učinkovita aplikacija, gdje god se nalazili. 


KADA KORISTITI GYNOFIT GEL ZA OVLAŽIVANJE RODNICE I KOLIKO DUGO?

Ovisno o potrebama i osjećaju suhoće (koji su različiti u svake žene), primijenite aplikator jednom dnevno, najbolje tijekom dana.

KADA NE BI TREBALI KORISTITI GYNOFIT GEL ZA OVLAŽIVANJE RODNICE?

Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka proizvoda. Ukoliko se tijekom primjene razvije reakcija preosjetljivosti, odmah prestati s primjenom gela.

Trudnoća i dojenje: Pogodan je za primjenu tijekom trudnoće i dojenja. 

Štetni događaji: Sudeći po sastavu, pod uvjetom da se pravilno primjenjuje, Gynofit gel za ovlaživanje rodnice vjerojatno neće uzrokovati štetne događaje. U predisponiranih osoba (žena), posebno ako je sluznica rodnice već oštećena, primjerice zbog neodgovarajuće njege, higijene ili zbog primjene lokalnih kontraceptiva, u pojedinačnim slučajevima gel može uzrokovati nadražaj sluznice.

Sastojci: Voda, glicerol, propilenglikol, hidroksietilceluloza, limunska kiselina, levulinska kiselina, natrijev levulinat, p-anisna kiselina, natrijev hidroksid. Ne sadrži hormone, mirise, parabene ili konzervanse.

proizvodi u istoj kategoriji