Novo Gynofit hidratantni gel pomaže kod vaginalne suhoće

Gynofit gel za ovlaživanje rodnice 6x5ml

GYNOFIT gel za ovlaživanje rodnice je vodeni vaginalni gel koji stvara tanki vlažni sloj na stijenci rodnice i na taj način vlaži sluznicu rodnice. Koristi se za ovlaživanje rodnice nakon poroda, u menopauzi ili tijekom liječenja karcinoma.

Gynofit gel za ovlaživanje rodnice je medicinski proizvod razvijen u suradnji s ginekolozima. Pripremljen je u aplikatoru za jednokratno korištenje koji je prikladan za jednostavnu i čistu primjenu u rodnicu.

Gynofit gel za ovlaživanje rodnice je također idealan za olakšavanje spolnog odnosa.  Ovaj hidratantni gel se, prema potrebi, može primijeniti i na dnevnoj bazi.

6 jednodoznih aplikatora svaki sadrži 5 ml.

Više detalja

119.90 kn

Više informacija

Primjenjuje se za ublažavanje simptoma vaginalne suhoće koja se javlja uslijed hormonskih promjena tijekom trudnoće i nakon poroda, tijekom liječenja karcinoma i u menopauzi , naročito ako je sluznica tanka, osjetljiva i ranjiva te za otklanjanje pratećeg osjećaja nelagode.  Njegovom primjenom ublažavaju se i simptomi kao što je osjećaj pečenja ili svrbež, čime se poboljšava opće fizičko stanje.

KAKO KORISTITI GYNOFIT GEL ZA OVLAŽIVANJE RODNICE?

Gynofit gel za ovaživanje rodnice je medicinski proizvod u obliku gela koji dolazi u aplikatorima za jednokratnu primjenu. Gel se istiskuje izravno u rodnicu pomoću posebno oblikovanog, zabrtvljenog aplikatora. Čista, jednostavna i učinkovita aplikacija, gdje god se nalazili. 


KADA KORISTITI GYNOFIT GEL ZA OVLAŽIVANJE RODNICE I KOLIKO DUGO?

Ovisno o potrebama i osjećaju suhoće (koji su različiti u svake žene), primijenite aplikator jednom dnevno, najbolje tijekom dana.

KADA NE BI TREBALI KORISTITI GYNOFIT GEL ZA OVLAŽIVANJE RODNICE?

Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka proizvoda. Ukoliko se tijekom primjene razvije reakcija preosjetljivosti, odmah prestati s primjenom gela.

Trudnoća i dojenje: Pogodan je za primjenu tijekom trudnoće i dojenja. 

Štetni događaji: Sudeći po sastavu, pod uvjetom da se pravilno primjenjuje, Gynofit gel za ovlaživanje rodnice vjerojatno neće uzrokovati štetne događaje. U predisponiranih osoba (žena), posebno ako je sluznica rodnice već oštećena, primjerice zbog neodgovarajuće njege, higijene ili zbog primjene lokalnih kontraceptiva, u pojedinačnim slučajevima gel može uzrokovati nadražaj sluznice.

Sastojci: Voda, glicerol, propilenglikol, hidroksietilceluloza, limunska kiselina, levulinska kiselina, natrijev levulinat, p-anisna kiselina, natrijev hidroksid. Ne sadrži hormone, mirise, parabene ili konzervanse.

proizvodi u istoj kategoriji