Snižena cijena! LEKOLID tablete za pomoć kod endometrioze

LEKOLID za pomoć kod endometrioze 30 tableta

Lekolid želučanootporne tablete su dodatak prehrani proizveden primjenom specifične ENDOBASP tehnologije. Sadrže kvercetin, kurkumu i N-acetilcistein. Pomoć kod endometrioze.

Lekolid je proizveden uz pomoć ENDOBASP inovativne i patentno zaštićene tehnologije, koja zahvaljujući sinergiji s inicijatorima apsorpcije (bromelain, L-arginin, ester saharoze, piperin) čini aktivne sastojke Lekolida visoko bioraspoloživima u tankom crijevu, a zaslužna je i za želučanootporni učinak tablete.

Više detalja

25,39 €

-20%

31,74 €

Najniža cijena zadnjih 30 dana 31,74 €

J.M. 1 kom. = 0,82 €

Više informacija

  • kurkumu ili indijski šafran (Curcuma longa) - djelatna tvar su kurkuminoidi. Kurkuma je jedna od biljaka klasificirana kao GRAS (Generally Recognized As Safe Substances), što znači da su kurkuminoidi tvari općenito prepoznate kao sigurne. Kurkuminoidi nemaju akutne ili kronične toksičnosti, a kod ljudi su sigurni čak i u velikim dozama (8 g / dan).

  • kvercetin iz ekstrakta Shopora Japonica (japanski bagrem) - kvercetin spada u grupu flavonoida, rasprostranjen je u biljnom svijetu u kori jabuka i luka, u kakau, crvenom voću i brokuli

  • N-acetilcistein - oblik je L-cisteina koji je higroskopan i razgrađuje se tako što se sporo oksidira, a N-acetilcistein (NAC) stabilniji je i bolje se apsorbira. Ova aminokiselina stabilizira strukture proteina i potrebna je za stvaranje glutationa, jednog od najvažnijih antioksidansa koji uklanja slobodne radikale koji oštećuju stanicu.

Način uporabe: Uzeti 1 želučanootpornu tabletu na pun želudac ili tijekom obroka. Tabletu progutati cijelu bez žvakanja ili otapanja u ustima.

Posebne mjere opreza:
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.                               

UPOZORENJA:
Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Nije preporučljivo za djecu mlađu od 3 godine.


Sastojci:
Kvercetin dihidrat (Saphora Japonica ekstrakt) titriran na 98 % kvercetina, ekstrakt korijena kurkume (Curcuma longa) standardiziran na 95 % kurkuminoida, N-acetilcistein, bromelain 2500 GDU/g, emulgator: saharozni esteri masnih kiselina, mikrokristalinična celuloza (E460), magnezijeve soli masnih kiselina (E470b); regulator kiselosti: di-kalcijev fosfat (E341); L-arginin, prah ploda crnog papra  titrirano na 95 % piperina (Piper nigrum), tvar za sprječavanje zgrudnjvanja: silicijev dioksid (E551), talk (E553b), zgušnjivač: hidroksipropil metil celuloza, tvari za poliranje: šelak (E904), modificirani škrob (E1404), glicerol (E422); bojila: titanov dioksid (E171), željezov (III) oksid (E172). 

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (= 1 želučanootporna tableta):

  • kvercetin 200 mg

  • ekstrakt korijena kurkume 210 mg 

               - od čega kurkuminoida 200 mg

  • N-acetilcistein 150 mg.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: