Gynofit gel za rodnicu s laktatnom (mliječnom) kiselinom 6 aplikatora

Gynofit gel za rodnicu s laktatnom (mliječnom) kiselinom pomaže uklanjanju gljivične i bakterijske infekcije rodnice te uspostavlja zdravlje i ravnotežu vaginalne flore.

GYNOFIT gel je medicinski proizvod na bazi mliječne kiseline, razvijen u suradnji s ginekolozima. Pripremljen je u aplikator za jednokratno korištenje koji je prikladan za jednostavnu i čistu primjenu u rodnicu. GYNOFIT gel je namijenjen za sprječavanje i liječenje bakterijske vaginoze. Normalizira floru rodnice i regulira pH rodnice. GYNOFIT gel se koristi za brzo ublažavanje svrbeža, osjećaja pečenja i neugodnog mirisa rodnice.

6 jednodoznih aplikatora svaki sadrži 5 ml.

Više detalja

19,90 €

Više informacija

Gel za rodnicu s laktatnom (mliječnom) kiselinom GYNOFIT® je medicinski proizvod u obliku gela pripremljen u higijenski aplikator za jednokratnu primjenu, jednostavnu i čistu, u rodnicu.

Gel se izravno istiskuje u rodnicu iz posebno oblikovanog i zabrtvljenog, jednokratnog aplikatora. Preporučuje se primjena u ležećem položaju, najbolje navečer prije odlaska na spavanje. Prikladno i higijenski bilo da ste na putu ili kod kuće, praktično zahvaljujući tome što je svaki aplikator zapakiran u vlastitu vrećicu.

KADA KORISTITI GYNOFIT gel za rodnicu s laktatnom (mliječnom) kiselinom I KAKO DUGO

Kod znakova bakterijske vaginoze (neugodan iscjedak, svrbež, osjećaj pečenja): idealno je primijeniti 1 aplikator dnevno, navečer, tijekom 6 – 12 dana dok simptomi ne nestanu. U svrhu sprječavanja bakterijske vaginoze, nakon mjesečnice/spolnog odnosa/posjete bazenima za plivanje i dr. može se primijeniti 1 aplikator dnevno, navečer, tijekom 1 - 2 dana.

KADA NE BI TREBALI KORISTITI GYNOFIT gel za rodnicu s laktatnom (mliječnom) kiselinom

Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka proizvoda. Ukoliko se tijekom primjene razvije reakcija preosjetljivosti, odmah prestati s primjenom gela. Trudnoća i dojenje Nema dostupnih podataka o primjeni tijekom trudnoće i dojenja. Štetni događaji Sudeći prema sastavu i pod uvjetom da se pravilno primjenjuje prema preporuci proizvođača, primjenom Gynofit gela za rodnicu s laktatnom kiselinom, nije vjerojatna pojava štetnih događaja osim početnog ali reverzibilnog osjećaja pečenja i/ili svrbeža. U predisponiranih osoba (žena), posebno ako je sluznica rodnice već oštećena, primjerice zbog neodgovarajuće njege, higijene ili zbog primjene lokalnih kontraceptiva, u pojedinačnim slučajevima gel također može uzrokovati nadraženost sluznice. U tom slučaju, prekinite primjenu GYNOFIT® gela za rodnicu s laktatnom kiselinom; suzdržite se također od kasnijeg nastavka primjene.

INTERAKCIJE S DRUGIM PROIZVODIMA: Može se primjenjivati u kombinaciji s propisanim lijekovima za primjenu u rodnicu.

Sastojci: Voda, propilenglikol, hidroksipropilmetilceluloza, laktatna kiselina, natrijev laktat, kaprilil glikol, levulinska kiselina, glikogen, glicerol, natrijev levulinat, natrijev hidroksid, p-anisna kiselina Ne sadrži mirise, parabene ili konzervanse.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: