Rabenhorst Brusnica + D-Manoza

Kombinacija matičnog soka brusnice i praktične vrećice D-Manoze za posebno lako i ugodno doziranje.

D-manoza je jednostavna molekula šećera, koja se prirodno nalazi u biljkama poput brusnice, borovnice, breskve, naranče i jabuke. Upravo zahvaljujući D-manozi brusnica je učinkovita u liječenju urinarnih infekcija.

Sadrži: sok od brusnice, vrećice sa D-Manozom.

Sadržaj: 8 x 125ml sok brusnica + 8 vrećica D-mannose u prahu.

Više detalja

162.00 kn

Više informacija

Kako djeluje D-manoza? D-manoza ne ubija bakterije – niti dobre, niti loše. Djeluje na takav način, da privlači bakterije E.coli i sprječava, da se prilijepe na stijenke urinarnog trakta. Kada se E.coli prilijepi na stijenke urinarnog trakta, širi se i stvara probleme. Kod uzimanja D-manoze, bakterije se lijepe na jednostavnu molekulu šećera i nakon toga se izbacuju iz organizma tijekom mokrenja.

Preporučena dnevna doza: 125 ml soka od brusnice sa 2.000 mg D-manoze jednom dnevno.Prah se lako otapa u vodi ili soku i ima ugodan okus.

Upotreba: Otopite sadržaj vrećice sa Rabehorst sokom od brusnice i promiješajte. Nakon 8 dana konzumiranja Rabenhorst D-manoze preporučujemo da nastavite piti 75 ml/dan Rabenhorst soka od brusnice.

Napomena: Nakon otvaranja konzumirati u roku od 8 dana. Nuspojave kao rezultat uzimanja D-manoze do sada nisu zabilježene. D-manozu mogu uzimati trudnice i djeca uz primjereno doziranje.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: