Snižena cijena! PRO GYNO Balance vaginalne kapsule

PRO GYNO Balance 10 vaginalnih kapsula

Za pomoć pri liječenju i prevenciji bakterijskih, virusnih i gljivičnih infekcija. 10 vaginalnih kapsula s brzim otpuštanjem. Smanjuje bol, ublažava peckanje i svrbež.

Ovaj medicinski proizvod štiti mjesto primjene od vanjskih mikrobnih utjecaja i ograničava mikrobnu kolonizaciju, stvarajući bolje uvjete za regeneraciju tkiva i doprinosi ravnoteži vaginalne flore.

Zahvaljujući vrijednim funkcionalnim sastojcima, medicinski proizvod djeluje kao zaštitna barijera za pomoć pri liječenju bakterijskih, gljivičnih  i virusnih infekcija (aerobni i anaerobni vaginitis, kandidoza, genitalni herpes, itd.); također poboljšava epitelizaciju kod mikrolezija.

Više detalja

8,76 €

-20%

10,95 €

Najniža cijena zadnjih 30 dana 10,95 €

J.M. 1 kom. = 0,88 €

Više informacija

SASTAV: Laktoferin, natrijev hijaluronat, tindalizirani Lactobacillus plantarum, mikronizirano srebro, biljni magnezijev stearat, mikrokristalinična celuloza, silicijev dioksid.

DOZIRANJE I UPUTE ZA UPOTREBU: Pri pojavi simptoma (svrbež, peckanje, nelagoda), umetnuti duboko u rodnicu 1 kapsulu ujutro i 1 kapsulu uvečer 3 dana za redom; nakon toga, sljedeća 4 dana, umetnuti samo uvečer 1 kapsulu duboko u rodnicu.

UPOZORENJA: Ne koristiti u slučaju alergije na bilo koji sastojak. Držati izvan dohvata i pogleda djece. Samo za lokalnu vaginalnu primjenu. Ne gutati. Prekinuti liječenje u slučaju pojave neželjenih učinaka.
U slučaju pogoršanja simptoma (iritacija, peckanje, svrbež), prekinuti liječenje i konzultirati se s liječnikom. Ne koristiti nakon isteka roka valjanosti navedenog na kutiji. Ne koristiti u slučaju da je pakiranje oštećeno.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: