Cicatridina vagitoriji za vaginalnu primjenu

Pospješuje zacjeljivanje nakon poroda, ginekoloških operacija, u slučajevima distrofije uslijed kemoterapije i ionizirajućega zračenja, kao i kod vaginalne suhoće zbog nedostatka estrogena.

Sigurnost uporabe Cicatridina vagitorija tijekom trudnoće i dojenja nije dokazana. U tim slučajevima posavjetujte se s liječnikom.

Cicatridina vagitoriji djeluju zahvaljujući prisutnosti hijaluronske kiseline, mukopolisaharida koji se u velikim količinama nalazi u mnogim tkivima tijela. Hijaluronska kiselina funkcionira kao strukturalna potpora dajući tonus, trofizam i elastičnost tkivu. Brojna klinička ispitivanja dokazala su da hijaluronska kiselina pomaže ubrzavanju i poboljšavanju postupka reepitelizacije i obnove tkiva.

Pakiranje sadrži 10 vagitorija od 2 g.

Više detalja

11,30 €

Više informacija

Koristiti jedan vagitorij navečer ili prema liječničkoj uputi. Vrijeme uporabe ovisi o razvoju simptoma. Ukoliko je potrebno, Cicatridina vagitoriji mogu se koristiti duži period.

Primjena svih proizvoda za lokalnu primjenu, posebice ako je dugotrajnija, može uzrokovati senzibilizaciju. Ako se to dogodi, prestanite s primjenom i savjetujte se s liječnikom kako biste započeli prikladnu terapiju. Ukoliko dođe do neželjenih učinaka koji nisu opisani u ovoj uputi, obavijestite svoga liječnika ili ljekarnika.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: