CANESTEST kućni test za otkrivanje vaginalnih infekcija

Canestest je praktičan kućni test koji vam pomaže saznati da li patite od vaginalne infekcije i pomaže vam odabrati pravi tretman.

Test vam omogućuje da saznate da li imate Candidu, obično Candida albicans, ili bakterijsku vaginozu.

Ovaj tehnološki napredak omogućuje da povratite kontrolu nad svojim intimnim zdravljem - test je više od 90% točan i provjera traje samo 10 sekundi za primanje dijagnoze.

Ovaj kućni test je jednostavan za korištenje, bris koji mijenja boju i tako označava od koje vrste vaginalne infekcije vrlo vjerojatno patite.

Više detalja

90,10 kn

Više informacija

Suočavanje s vaginalnom infekcijom može učiniti da se osjećate manje sigurnom i manje u kontroli nad svojim tijelom, a da ne spominjemo osjećaj nelagode. Canestest omogućava da samostalno u udobnosti svog doma napravite kućni test i neovisno dijagnosticirate stanje, a brzi rezultati su više od 90% točni. To je novo i inovativno rješenje koje će vas vratiti u kontrolu nad vašim intimnim zdravljem i dati vam mogućnost da odaberete potreban tretman za učinkovito liječenje infekcije.

VAŽNO: Canestest neće biti u mogućnosti vam dati točnu dijagnozu u bilo kojoj od sljedećih situacija:
  • Manje od jednog dana prije ili poslije mjesečnice
  • Postoje znakovi da je vaša menstruacija počela ili imate bilo kakve znakove vaginalnog krvarenja
  • Prošlo je manje od 12 sati od kada ste imali spolni odnos ili ste koristili vaginalni tuš

Ako ste trudni pozitivan rezultat može ukazivati na curenje plodne vode. Ako ste trudni, posavjetujte se s liječnikom prije uporabe, kako tumačenje rezultata ispitivanja tijekom trudnoće i odabiru lijekova zahtijeva stručno znanje. Ako ste zbunjeni rezultatima ili nesigurni u pravo liječenje, liječnik vas može savjetovati koji je tretman pogodan za vas.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: