Hyalofemme vaginalni gel za suhoću rodnice bez hormona 30g

Hyalofemme je posebno razvijen za žene kod kojih je razina vlage epitela rodnice nedovoljno uravnotežena, te se zbog toga kod njih češće javljaju svrbež, upala i bakterijske infekcije.

Hyalofemme
smanjuje suhoću rodnice, povećava podmazivanje, štiti sluznicu od ozljeda izazvanih trenjem, ubrzava zacjeljivanje rana, reaktivira i regenerira sluznicu zida rodnice.

Istraživanja su pokazala da primjena Hyalofemme gela jednom u tri dana značajno smanjuje simptome pečenja, svrbeža i upale uzrokovane vaginalnom suhoćom, što doprinosi boljoj kvaliteti života korisnica. Hyalofemme nema negativne nuspojave na vaginalnom okruženju, što ga čini idealnim za liječenje suhoće.

Više detalja

96,90 kn

Više informacija


Hyalofemme je bezbojan gel bez mirisa koji ne ostavlja mrlje na odjeći. Jednostavno se primjenjuje pomoću priloženog aplikatora svaki treći dan, a uz optimalnu podnošljivost. Hyalofemme pruža trenutan osjećaj ugode i svježine. Kompatibilan je s uporabom prezervativa.

Hyalofemme
se može upotrijebiti za terapiju suhoće rodnice uzrokovane različitim čimbenicima: stanje poslije poroda i dojenje; upotreba oralnih kontraceptiva; atrofija rodnice tijekom peri- i post- menopauze (posebno kod žena koje ne uzimaju nikakve hormonske pripravke); kao nuspojava lijekova (lijekovi protiv visokog krvnog tlaka ili depresije); stres i amenoreja; pretjerana upotreba sapuna za intimnu njegu i sl.

Nakon trudnoće, tijelo treba vremena za vraćanje u normalno stanje. Preporuka je pričekati 6 tjedana nakon prirodnog poroda prije korištenja Hyalofemme gela.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: