Femigel vaginalni gel 5 x 5ml

Femigel je vaginalni gel za učinkovitu prevenciju i pomoć u liječenju vaginalnih upala. U kratkom roku smiruje neugodne simptome upale: svrbež, peckanje, nadraženost, iscjedak.

Femigel sadrži optimalnu koncentraciju ulja čajevca (Melaluca Alternifolia) koje ima snažna antiseptička, antimikrobna (protubakterijsko, protuvirusno i protugljivično) i imunostimulativna svojstva. Femigel je namijenjen ženama svih dobi za zaštitu od nepoželjnih mikroorganizama i za obnavljanje i očuvanje normalne vaginalne flore i vlažnosti.

Posebice se preporučuje preventivno korištenje: ženama koje su sklone recidivirajućim gljivičnim, bakterijskim i virusnim infekcijama, ženama na antibiotskoj terapiji, ženama koje koriste tablete za kontracepciju, ženama oboljelima od dijabetesa, ženama u predmenopauzi i menopauzi, ženama kojima sredstva za higijenu i slično izazivaju iritaciju vulvovaginalnog područja.

Više detalja

76,50 kn

Više informacija

Femigel se pomoću zapakiranog, specijalno dizajniranog aplikatora unosi direktno u rodnicu.

Izvadite aplikator iz zaštitnog ovitka, primite ga za širi kraj i protresite poput toplomjera da se sadržaj aplikatora nađe na njegovu užem kraju. Odvrnite čep i odložite ga. Nježno gurnite uži kraj aplikatora u rodnicu što dublje. Čvrsto pritisnite širi kraj aplikatora i istisnite sadržaj. Izvucite aplikator i bacite ga.

Nakon aplikacije ostanite par minuta ležati na leđima. Preporučuje se aplikacija prije odlaska na počinak.

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: