LINEX Lady Comfort vaginalne tablete

LINEX Lady Comfort su vaginalne tablete koje sadrže Lactobacillus casei v. rhamnosus Döderlein (Lcr 35®) u vrlo velikim količinama. LINEX Lady Comfort je vaginalni probiotik s kontroliranim otpuštanjem. 

Razlika u odnosu na LINEX Lady vaginalne kapsule je u tome što se jedna tableta LINEX Lady Comfort postupno otapa tijekom nekoliko dana. Kontrolirano otpuštanje smanjuje uobičajeno pojačan iscjedak uzrokovan davanjem vaginalnih proizvoda. Tableta se razgrađuje unutar rodnice i formira gel iz kojeg se kontinuirano oslobađaju prebiotici i probiotici. To osigurava dugotrajnu prisutnost hranjivih tvari i laktobacila unutar rodnice, što je povoljno za implantaciju laktobacila i obnavljanje mikrobiote.

Jedna tableta LINEX Lady Comfort  sadrži količinu laktobacila potrebnu za 4 dana.

Više detalja


92,60 kn

Više informacija

LINEX Lady Comfort dolazi u pakiranju od 2 tablete što pokriva terapiju od 8 dana, a to je dovoljno za brzu obnovu narušene vaginalne mikrobiote povezane s prethodnom terapijom antibioticima, antimikoticima, sa stresom te hormonskim oscilacijama.

KAKO UZIMATI LINEX LADY COMFORT: Navlažite tabletu u malo vode kako biste olakšali umetanje. Umetnite tabletu duboko u rodnicu navečer, prije odlaska na počinak.

slični proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: