CanesCare CALM gel za intimnu njegu 200ml

CanesCare CALM gel je namijenjen svim ženama prilikom liječenja ginekoloških teškoća kao što su nadraženost, crvenilo i svrbež. Svrbež je neugodna pojava ginekološkog izvora, koja nastaje zbog različitih uzroka: trljanja prilikom nošenja pretijesne odjeće, nošenja sintetičkih tkanina, tvrdih sapuna, suhoće rodnice, infekcija u rodnici ...

Ženama s gljivičnom infekcijom rodnice, koje žele smanjiti svrbež zbog infekcije (koristi se u kombinaciji s liječenjem antimikoticima): U trudnoći i nakon poroda.

Kako treba koristiti CanesCare CALM? Vodom navlažite dio koji želite oprati, nanesite CanesCare CALM kao običan sapun i obilno isperite vodom. Koristite dva puta dnevno, najbolje ujutro i navečer. Za vanjsku primjenu.

Više detalja

135,60 kn

Više informacija

CanesCare CALM gel se koristi za liječenje neugodnih simptoma kao što su nadraženost, osjećaj pečenja i svrbeža što ih uzrokuje prekomjerna kiselost vaginalnog područja. CanesCare CALM gel ima alkalni pH (8,5) i pomaže u otklanjanju visoke kiselosti pH i postizanju optimalne vrijednosti pH rodnice.

CanesCare CALM
gel ima alkalni pH (8,5), koji regulira previše kiseli pH intimnog dijela tijela i na taj način smiruje nadraženost, crvenilo i svrbež. Prevelika kiselost pH nastane zbog različitih razloga ginekološkog izvora. CanesCare CALM gel dokazano umiruje svrbež na genitalnom području, skraćuje osjećaj nelagode i osigurava 12 sati olakšanja.

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: