Snižena cijena! Multi-Gyn Bočica za ispiranje rodnice + Multi-Gyn tablete

Multi-Gyn Bočica za ispiranje rodnice + Multi-Gyn tablete

Multi-Gyn Bočica za ispiranje rodnice služi za primjenu otopine za ispiranje, za optimalnu higijenu rodnice. Multi-Gyn tablete služe za pripremu otopine za ispiranje.

Multi-Gyn Bočica za ispiranje rodnice - za optimalnu higijenu rodnice prilagođenu ženama. Ispire nježno i učinkovito. Poseban ventil onemogućuje povratno usisavanje tekućine, umanjuje nastanak tlaka i stvara idealan učinak ispiranja.

Ergonomski oblikovana Bočica za ispiranje koja se može koristiti u raznim položajima.

Više detalja

17,32 €

-20%

21,65 €

Najniža cijena zadnjih 30 dana 21,65 €

Više informacija

Primjena: opća higijena rodnice. Intenzivna higijena rodnice u slučaju pojačanog iscjetka ili iscjetka neugodnog mirisa, svrbeži, nadražaja i osjećaja žarenja. Multi-Gyn Tablete stvaraju prirodnu i blagu otopinu za optimalnu higijenu rodnice.

Svojstva proizvoda: jedna Tableta je dovoljna za jednu Bočicu otopine za ispiranje. Sadrži prirodne sastojke, ne sadrži konzervans i miris. U kombinaciji s Multi-Gyn bočicom za ispiranje rodnice, tablete pružaju optimalnu higijenu rodnice.

Način uporabe: Neke žene su osjetljivije na tegobe rodnice od drugih zbog načina života, spolne aktivnosti ili mjesečnice. Ovisno o osobnim higijenskim potrebama, Multi-Gyn Bočica za ispiranje rodnice može se koristiti češće; no ne preporučuje se koristiti Multi-Gyn Bočicu za ispiranje rodnice više od 3 puta tjedno, osim ako liječnik ne preporuči drugačije. Uvijek se obratite liječniku kada su tegobe rodnice ustrajne. Multi-Gyn Bočica za ispiranje rodnice može se primijeniti u nekoliko željenih položaja. Nađite vama najugodniji položaj primjene Multi-Gyn Bočice za ispiranje rodnice (na primjer pod tušem ili iznad WC školjke). Važno je da otopina za ispiranje može lako otjecati.

1. Napunite Multi-Gyn Bočicu za ispiranje rodnice mlakom vodom do vrha rebrastog dijela Bočice.

2. Prelomite jednu Multi-Gyn Tabletu i dodajte je u vodu.

3. Pričvrstite aplikator na Bočicu i pričekajte da se Multi-Gyn Tableta potpuno otopi i prestane pjeniti. 4. Nježno stavite aplikator u rodnicu.

5. Stisnite Bočicu. Normalno je da tekućina (do pola Bočice) ostane u Bočici*.

6. Odvojite Bočicu i aplikator i temeljito isperite s toplom vodom. Ostavite da se prirodno osuši (po mogućnosti na suhom mjestu).

*Količina otopine je dovoljna za ispiranje rodnice. Ako želite isprati ponovo, s preostalom otopinom, odvijte aplikator s Bočice da se vrati u početni oblik i nastavite od koraka 4.

Posebne mjere opreza:

  • Ako planirate trudnoću, savjetujemo da ne koristite Multi-Gyn Bočicu za ispiranje rodnice do 3 dana nakon spolnog odnosa.
  • Multi-Gyn Bočica za ispiranje rodnice nije kontraceptiv.
  • Nema poznatih kontraindikacija za primjenu Multi-Gyn Bočice za ispiranje rodnice ili Multi-Gyn Tableta tijekom trudnoće i dojenja. Međutim, uvijek savjetujemo da se obratite svom liječniku ako ste trudni.

Važno! Nikad ne stavljajte Multi-Gyn Bočicu za ispiranje u kipuću vodu, niti ju čistite kipućom vodom. Time će nepovratno promijeniti oblik.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: