Mooncup menstrualna čašica veličina B

Menstrualna čašica za višekratnu upotrebu. Napravljena od silikona medicinske čistoće.

Postavlja se u vaginu i njegova funkcija je da sakuplja menstrualnu krv. Ne izaziva iritaciju ili isušivanje. Može zadržati puno više tekućine (tri puta više od „superapsorbirajućih“ tampona).

Koja veličina? Mooncup je dostupan u dvije veličine: A i B.

Veličina B predviđena je za mlade djevojke i žene ispod 30 godina starosti koje nisu rodile vaginalno. Također može odgovarati ženama iznad 30 godina starosti koje su imale korektivne operacije vagine, ili koje se intenzivno bave aktivnostima koje održavaju tonus mišića, kao što su yoga, ples ili pilates.

Više detalja

220,00 kn

Više informacija

Mooncup, silikonska menstrualna čašica bez štetnih dodataka, pruža brojne prednosti:

Sigurnija: Napravljen od mekog, medicinski čistog silikonskog materijala, Mooncup ne sadrži latex, izbjeljivače, BPA, toksine, ili umjetne boje koje mogu negativno djelovati na zdravlje. Mooncup je stoga je izvrstan i za žene koje imaju osjetljivu kožu i sluznicu. Tamponi mogu izazvati suhoću sluznice ili ispuštati vlakna i druge tvari. Mooncup je napravljen na način da čuva prirodnu ravnotežu vaginalne flore.

Prijateljska prema okolišu: U prosjeku, jedna žena u svome će životu upotrijebiti više od 11.000 tampona ili uložaka, koji završavaju na odlagalištima otpada, u spalionicama ili čak u moru i rijekama.

Jeftinija: Žene prilikom menstruacije upotrijebe i po 22 higijenska proizvoda za jednokratnu upotrebu. Bez obzira na jačinu krvarenja, uvijek trebate samo jedan Mooncup koji može trajati dugi niz godina te je zbog toga menstrualna čašica najjeftiniji higijenski proizvod koji možete kupiti.

proizvodi u istoj kategoriji