Mooncup menstrualna čašica veličina A

Menstrualna čašica za višekratnu upotrebu. Napravljena od silikona medicinske čistoće.

Postavlja se u vaginu i njegova funkcija je da sakuplja menstrualnu krv. Ne izaziva iritaciju ili isušivanje. Može zadržati puno više tekućine (tri puta više od „superapsorbirajućih“ tampona).

Koja veličina? Mooncup je dostupan u dvije veličine: A i B.

Tonus vaginalnih mišića i mišića zdjeličnog dna prirodno slabi s vremenom i stoga se veličina "A" preporuča ženama starijim od 30 godina. Razlika između "A" i "B" je jako mala (3mm) ali je od iznimne važnosti!

Veličina "A" također se preporuča svim ženama koje su imale vaginalne porode, bez obzira na godine.

Više detalja

220,00 kn

Više informacija

Mooncup, silikonska menstrualna čašica bez štetnih dodataka, pruža brojne prednosti:

Sigurnija: Napravljen od mekog, medicinski čistog silikonskog materijala, Mooncup ne sadrži latex, izbjeljivače, BPA, toksine, ili umjetne boje koje mogu negativno djelovati na zdravlje. Mooncup je stoga je izvrstan i za žene koje imaju osjetljivu kožu i sluznicu. Tamponi mogu izazvati suhoću sluznice ili ispuštati vlakna i druge tvari. Mooncup je napravljen na način da čuva prirodnu ravnotežu vaginalne flore.

Prijateljska prema okolišu: U prosjeku, jedna žena u svome će životu upotrijebiti više od 11.000 tampona ili uložaka, koji završavaju na odlagalištima otpada, u spalionicama ili čak u moru i rijekama.

Jeftinija: Žene prilikom menstruacije upotrijebe i po 22 higijenska proizvoda za jednokratnu upotrebu. Bez obzira na jačinu krvarenja, uvijek trebate samo jedan Mooncup koji može trajati dugi niz godina te je zbog toga menstrualna čašica najjeftiniji higijenski proizvod koji možete kupiti.

proizvodi u istoj kategoriji