Gynaicol gel kod suhoće intimnog područja 50ml

GYNAICOL gel osigurava vlažnost i glatkoću tijekom spolnog odnosa te čuva i njeguje vanjsko spolovilo.

Smanjena vlažnost vanjskog spolovila može nepovoljno utjecati na spolni odnos. GYNAICOL gel održava vlažnost i glatkoću vanjskog spolovila i na jednostavan način rješava ovaj problem.

Žensko tijelo je osjetljivo i reagira na tjelesna i duševna opterećenja. Ljutnja, stres, premorenost i promjene općeg stanja često dovode do nedovoljnog vlaženja vanjskog spolovila. Ovaj problem često se javlja u starijih žena, osobito u klimakteriju kada se smanjuje stvaranje ženskih spolnih hormona. Isti simptomi vidljivi su i u mladih žena.

Više detalja


92,50 kn

Više informacija

Suprotno od masnih lubrikanata koji smanjuju propusnost kisika u osjetljivom intimnom području i dovode do nadražaja kože, GYNAICOL je nemasni, bistri gel bez mirisa. Primjena GYNAICOL gela ispitana je na koži i sluznicama.

GYNAICOL
gel se primjenjuje na vanjskom spolovilu žene ili penisu muškarca. Gel se bez utrljavanja nanosi na suho područje. Odmah nakon nanošenja postiže se dugotrajna vlažnost i glatkoća.

ŠTO JOŠ MORATE ZNATI O GYNAICOL GELU?
GYNAICOL gel ne sadrži hormone i bezopasan je za primjenu. Ne lijepi se za osjetljive latex prezervative.

SASTAV PREMA INCI - Voda, glicerin, propilen glikol, hidroksimetilceluloza, natrij citrat, kalij sorbat.

NAPOMENE O PODNOŠLJIVOSTI - GYNAICOL gel se ne smije primijeniti kod bolova i crvenila u genitalnom području. U tom slučaju treba potražiti savjet liječnika. GYNAICOL gel se ne smije primijeniti u slučaju preosjetljivosti na neke od sastojaka.
Path: > > > > Gynaicol gel kod suhoće intimnog područja 50ml

slični proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: