Gynaicol gel kod suhoće intimnog područja 50ml

GYNAICOL gel osigurava vlažnost i glatkoću tijekom spolnog odnosa te čuva i njeguje vanjsko spolovilo.

Smanjena vlažnost vanjskog spolovila može nepovoljno utjecati na spolni odnos. GYNAICOL gel održava vlažnost i glatkoću vanjskog spolovila i na jednostavan način rješava ovaj problem.

GYNAICOL gel se primjenjuje na vanjskom spolovilu žene ili penisu muškarca. Gel se bez utrljavanja nanosi na suho područje. Odmah nakon nanošenja postiže se dugotrajna vlažnost i glatkoća.

Više detalja

13,90 €

J.M. 1 l = 278,00 €

Više informacija

Žensko tijelo je osjetljivo i reagira na tjelesna i duševna opterećenja. Ljutnja, stres, premorenost i promjene općeg stanja često dovode do nedovoljnog vlaženja vanjskog spolovila. Ovaj problem često se javlja u starijih žena, osobito u klimakteriju kada se smanjuje stvaranje ženskih spolnih hormona. Isti simptomi vidljivi su i u mladih žena.

Suprotno od masnih lubrikanata koji smanjuju propusnost kisika u osjetljivom intimnom području i dovode do nadražaja kože, GYNAICOL je nemasni, bistri gel bez mirisa. Primjena GYNAICOL gela ispitana je na koži i sluznicama.

ŠTO JOŠ MORATE ZNATI O GYNAICOL GELU?
GYNAICOL gel ne sadrži hormone i bezopasan je za primjenu. Ne lijepi se za osjetljive latex prezervative.

SASTAV PREMA INCI - Voda, glicerin, propilen glikol, hidroksimetilceluloza, natrij citrat, kalij sorbat.

NAPOMENE O PODNOŠLJIVOSTI - GYNAICOL gel se ne smije primijeniti kod bolova i crvenila u genitalnom području. U tom slučaju treba potražiti savjet liječnika. GYNAICOL gel se ne smije primijeniti u slučaju preosjetljivosti na neke od sastojaka.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: