Pelene Attends Slip Regular 10 Medium 26 kom.

Attends Slip Regular 10M sveobuhvatni su proizvodi dizajnirani za tešku inkontinenciju mjehura i/ili crijeva. Attends Slip Regular ima četiri pričvrsne trake koje se mogu ponovo otvoriti i zatvoriti te fiksiraju uložak na potrebnom mjestu.

Uložak ima upijajuću jezgru koja pomaže u smanjivanju rizika od curenja, osigurava zaštitu od mirisa i pruža suhoću kože.

Važno je odabrati odgovarajuću veličinu; kako biste to učinili, izmjerite bokove i struk te odaberite proizvod u skladu s većom od te dvije izmjerene vrijednosti. Ovaj je proizvod dostupan u veličinama pojasa Medium (srednja) i Large (velika) i Extra Large (posebno velika).

Više detalja

17,22 €

Više informacija

Aktivna zona je područje koje se nalazi u sredini uloška i omogućuje brzo upijanje tamo gdje je to najpotrebnije. Time se postiže iznimna suhoća kože i veća zaštita korisnika od curenja.

Osnovna tehnologija sloja za prikupljanje s valovitim vlaknima pomaže u postizanju niske pH vrijednosti slične vrijednosti kože. To doprinosi zaštiti kože i osigurava održavanje dobrog zdravlja kože.

Prozračan materijal omogućuje koži da diše, što doprinosi održavanju dobrog zdravlja kože. Zaštita od prirodnih mirisa smanjuje rizik od neugodnih mirisa.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: