Omron C102 Total 2u1 inhalator i tuš za nos

S OMRON C102 Total 2u1 inhalatorom i tušem za nos lako je spriječiti ili liječiti začepljen nos, teški kašalj, alergijske reakcije ili druge probleme s disanjem. Učinkovito tretira i pruža olakšanje za različite bolesti dišnih putova tijekom cijele godine.

Namijenjen je osobama kojima je potrebna inhalacijska terapija i/ili onima kojima je potrebno ispiranje nosa. Nije namijenjen djeci mlađoj od 4 godine (koja ne znaju ispuhati nos).

2 u 1 uređaj inhalator i tuš za nos

  • Nosni tuš -olakšava prohodnost nosa
  • Inhalator - učinkovito dostavlja lijek u donje dišne puteve
  • Pomaže u spriječavanju problema s plućima
  • Čisti nos i na taj način sprijačava da se bolest zakomplicira i proširi na pluća

Više detalja


565,00 kn

Više informacija

Zašto je važno održavati nos čistim?

Dišni putovi od nosa do pluća povezani su i kao rezultat toga infekcije se mogu lako širiti po cijelom dišnom sustavu. Iz tog razloga, održavanje nosa čistim redovitim ispiranjem pomaže da obične prehlade ne eskaliraju u teže probleme pluća poput bronhitisa. Također pomaže u smanjivanju simptoma alergijske reakcije i poboljšava disanje smanjujući nosnu kongestiju (začepljeni nos).

Nosni tuš se može koristiti sa fiziološkom otopinom bez lijeka i tretman traje samo tridesetak sekundi. Čisti nos efikasno i brzo te pomaže u oblažavanju smetnji kod prehlade, alergijskog rinitisa ili sinusitisa. Veličina čestica prilagođena je gornjim dišnim putovima.

Inhalator omogućuje učinkovit tretman donjih dišnih putova kao što su bronhitis, bronhiolitis i astma.

ikone

Path: > > > > Omron C102 Total 2u1 inhalator i tuš za nos

slični proizvodi u istoj kategoriji