Omron MicroAir U100 inhalator

OMRON MicroAIR U100 mali je, prijenosni nebulizator koji pomaže u učinkovitom liječenju respiratornih stanja od običnog kašlja do astme. Učinkovito tretira širok raspon respiratornih stanja od jednostavnog kašlja do astme.

Za razliku od tradicionalnih inhalatora, prijenosan je, radi na baterije (4 sata) i praktično je nečujan. Omogućuje vam da uzimate lijek gdje god i kad god vam je to potrebno.

  • Bešumnost uređaja omogućuje diskretnu upotrebu
  • Ne proizvodi glasne i zastrašujuće zvukove, što omogućuje mirno liječenje ako uređaj upotrebljavate na usnulom djetetu
  • Jednostavno rukovanje s pomoću jednog gumba
  • Široka medicinska uporaba
  • Jednostavno sastavljanje, jednostavna priprema

Više detalja

185,50 €

Više informacija

Duljina rada je do približno 4 sata uz upotrebu samo dvije baterije AA/LR6. Vaš lijek vam uvijek može biti  nadohvat ruke, bez obzira na to kamo idete i što radite. Inhalator je vrlo praktičan za djecu ili odrasle koji pate od alergija ili astme i trebaju terapiju uvijek kraj sebe. Kod uređaja MicroAIR U100 aerosol se stvara potiskivanjem tekućeg lijeka kroz sitne rupice mrežice izrađene od metalne legure. To se postiže djelovanjem vibrirajućeg elementa izrađenog od titanija koji oscilira pri visokoj frekvenciji. Uređaj omogućuje inhalaciju pri različitim kutovima uz stabilno raspršivanje. Možete ga upotrebljavati čak i u krevetu ili na bebama/djeci koje držite na rukama.

Malih dimenzija ali s MESH tehnologijom koja omogućuje veću učinkovitost u usporedbi s ostalim inhalatorima, zahvaljujući većem out-putu aerosoli (2,3) Pomaže u tretiranju respiratornih stanja donjih dišnih puteva kao šro su: bronhitis, bronhiolitis, astma i KOPB.


proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: