Milupa Aptamil Comfort 1

Aptamil Comfort 1 s prebioticima i LCP-om je visoko adaptirana hipoalergena mliječna hrana namijenjena za dojenčad s probavnim smetnjama (grčevi, nadutost, zatvor) unutar prvih 6 mjeseci.

Osigurava kompletne nutritivne potrebe djeteta. Glavni ugljikohidrat je laktoza (100% hidrolizat sirutke), sadrži škrob.

Dojenčad, posebice u prvim mjesecima svog života, imaju osjetljiv intestinalni trakt zato što njihove probavne funkcije još uvijek sazrijevaju. To se pokazuje u obliku grčeva u želucu (kolika), plakanja, konstipacije ili drugih znakova nelagode. Aptamil Comfort 1 je gusta hrana posebno oblikovana za ugodnu probavu i ukupno zadovoljstvo Vašeg dojenčeta.

Više detalja

80,90 kn

Više informacija

Ako koristite Aptamil Comfort 1 uočit ćete da je stolica Vašeg dojenčeta mekša i svjetlije boje u usporedbi sa stolicom onih dojenčadi koje se hrane drugim mliječnim formulama za dojenčad.

Aptamil Comfort 1 posebno je proizveden da udovolji svim prehrambenim potrebama Vašeg dojenčeta u prvih šest mjeseci njegova života. Nakon 6 mjeseci preporučuje se postupno Aptamil Comfort 1 zamijeniti s formulom Aptamil Comfort 2.

Ne sadrži: kristalni šećer, β-karoten niti gluten.

Pakiranje: 400 g.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: