Bebimil 1 početna mliječna hrana za dojenčad 600g

Bebimil 1 je početna mliječna hrana za dojenčad, koja u potpunosti zamjenjuje majčino mlijeko ukoliko majka nije u mogućnosti dojiti. Sadrži sve najvažnije sastojke potrebne za djetetov razvoj.

Želja svakog roditelja je da mu beba bude zdrava, da lijepo napreduje, raste i razvija se u sretno i zdravo dijete.

Bebimil 1 obogaćen je željezom kako bi se spriječila anemija, sadrži minerale i vitamine potrebne za rast dojenčadi.

Svojstva

  • početna mliječna hrana za dojenčad od rođenja
  • nadopuna dojenju ili potpuna zamjena za majčino mlijeko
  • jedini ugljikohidrat je laktoza (7,4 g/100 ml obroka)
  • ne sadrži gluten, prema zakonu
  • pakiranje 600 g

Više detalja

10,74 €

J.M. 1 kg = 17,90 €

Više informacija

S obzirom da je poznata hranjiva vrijednost Bebimila (podaci na ambalaži), sa svakom pripremljenom bočicom znate koliko je Vaša beba dobila energije, bjelančevina, masti, ugljikohidrata, minerala i vitamina. Tako možete pratiti njezin napredak i rast (porast tjelesne mase i dužine, razvoj motoričkih funkcija, miran san).Sadržaj bjelančevina potpuno je prilagođen specifičnim potrebama dojenčeta u najranijoj dobi (optimalan omjer kazeina i sirutke), laktoza je jedini ugljikohidrat (po uzoru na majčino mlijeko).

Laktoza je mliječni šećer (jedini ugljikohidrat u majčinom mlijeku) i vrlo je bitan izvor energije za dojenče. Ona se pomoću enzima laktaze u tankom crijevu razgrađuje do jednostavnih ugljikohidrata, neophodnih za pokretanje metabolizma i proizvodnju energije.

Još jedan važan izvor energije u Bebimilu 1 su masti, koje sadrže sve esencijalne masne kiseline neophodne za djetetov rast.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: