Novalac 2 prijelazna mliječna hrana za dojenčad (6-12 mj.) 400g

Novalac 2 prijelazna mliječna hrana primjerena je za dojenčad stariju od 6 mjeseci. Dio je raznolike prehrane koja se u prvih šestih mjeseci života ne smije upotrebljavati kao zamjena za majčino mlijeko. Primjerena je kao dopunska hrana ako dojenje nije dovoljno i kao prijelazna hrana nakon uporabe Novalac 1 početne mliječne hrane za dojenčad.

Univerzalna mliječna hrana Novalac 2 ima sličan sastav kao majčino mlijeko. Sadrži sve bjelančevine, masti, ugljikohidrate, aminokiseline, vitamine i minerale koji su dojenčetu potrebne za zdrav razvoj i rast.

Više detalja

10,23 €

J.M. 1 kg = 25,57 €

Više informacija

Odluka o početku uporabe dopunske hrane, uključujući bilo kakav izuzetak do šestoga mjeseca života, prihvaća se samo prema savjetu stručnjaka s područja medicine, farmacije, odnosno prehrane ili drugih stručnjaka s područja njege majke i djeteta uz uvažavanje individualnih posebnih potreba za rast i razvoj dojenčeta.

Novalac 2 dio je velike skupine proizvoda posebno razvijenih za zadovoljavanje prehrambenih potreba dojenčadi. Za djecu stariju od 12 mjeseci preporučujemo prijelaz na Novalac 3 prijelaznu mliječnu hranu za malu djecu.

Sestav mliječne hrane Novalac u skladu je s europskim smjernicama o dječjoj mliječnoj hrani.

Pakiranje: limenke, 400 g

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: