Multi-Gyn ActiGel ublažava i sprječava bakterijsku vaginozu

Multi-Gyn ActiGel ima izravni umirujući učinak na svrbež, crvenilo i bol izazvane bakterijskom infekcijom. Ublažava i sprječava bakterijsku vaginozu (BV) i dodatne neugodnosti, kao što su pojačani iscjedak i neugodan miris.

Multi-Gyn ActiGel također podržava prirodni proces zacijeljivanja. Ujedno izravno uspostavlja optimalnu pH vrijednost rodnice, to jest blago kiselo okruženje, koje potiče razvoj dobrih bakterija (laktobacili) i optimizira mikrofloru rodnice.

Nježan i učinkovit tretman bez poznatih štetnih događaja.

Više detalja

16,50 €

J.M. 1 l = 298,89 €

Više informacija

Multi-Gyn ActiGel temelji se na patentom zaštićenom 2QR kompleksu koji sadrži biopolimere. Ova prirodna tvar biljnoga podrijetla formira fizičku barijeru u formi gela koja sprječava kontakt patogenih bakterija s vaginalnom sluznicom čime ih neutralizira. Bakterije se potom odstranjuju s epitela prirodnim mehanizmima čišćenja sluznice.

Način uporabe: Za liječenje bakterijske vaginoze (BV) primijenite u rodnicu dovoljnu količinu Multi-Gyn ActiGela najmanje dva puta dnevno tijekom razdoblja od najmanje 5 dana. Savjetujemo primjenu prije odlaska na spavanje.

Za  tegobe rodnice, kao što su svrbež i nadraženost, primijenite Multi-Gyn ActiGel u dostatnoj količini barem jednom dnevno ili kad god je potrebno olakšati tegobe.

Multi-Gyn Actigel ne smije se primjenjivati dulje od 30 uzastopnih dana. Ako se vaše tegobe ne povuku ili se ponovno pojave, obratite se liječniku.


Primjena

  • Vanjska primjena - U slučaju tegoba na vanjskom intimnom području (stidnici), možete nanijeti Multi-Gyn ActiGel prstom (uvijek prije toga operite ruke).    

  • Unutarnja primjena - Moguća je direktno u rodnicu uz pomoć posebnog aplikatora koji se može pričvrstiti na tubu i sastavni je dio pakiranja. Nakon primjene oprerite aplikator toplom vodom i stavite zatvarač. Umjesto aplikatorom, gel možete unijeti i prstom - operite ruke i na vrh kažiprsta nanesite količinu veliku barem kao jagodica prsta te je unesite u rodnicu.


Posebne mjere opreza

Napomena: Nakon primjene možete osjetiti peckanje i/ili trnce. To je normalno i osjećaj će brzo proći.


Informacije o alergiji
Alergije na sastojke Multi-Gyn ActiGela vrlo su rijetke. Ako imate dvojbi, ispitajte malu količinu na unutarnjoj strani ruke. Ako se pojavi crvena točka ili mrlja koja svrbi savjetujemo da ne primijenite Multi-Gyn ActiGel.

Štetni događaji
Budući Multi-Gyn ActiGel ima za rodnicu optimalnu kiselost, a sperma je lužnata, primjena Multi-Gyn ActiGela može smanjiti aktivnost spermija. Ako želite zatrudnjeti ne smijete primijeniti Multi-Gyn ActiGel tijekom razdoblja ovulacije. Nema drugih poznatih  štetnih događaja.

Interakcije s lijekovima
Nisu poznate interakcije s lijekovima.

Trudnoća i dojenje
Nema poznatih kontraindikacija za primjenu Multi-Gyn ActiGela tijekom trudnoće i dojenja. Razmotrite mogućnosti sa svojim liječnikom.

Primjena s kondomima i pesarima
Multi-Gyn ActiGel se ne smije koristiti istodobno s kondomima. Učinak na pesar je nepoznat. 

Primjena s tamponima i postupa ispiranja rodnice
Ne preporuča se istodobna primjena Multi-Gyn Actigela s tamponima i tijekom postupka ispiranja rodnice. Oni mogu ukloniti (dio) Multi-Gyn Actigela iz rodnice i umanjiti učinak proizvoda.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: