Femiviva čaj povoljno djeluje kod bolesti ženskih reproduktivnih organa 70g

Femiviva je čaj koji pomaže kod cista, mioma i endometrioza prirodnim putem. Najbolje rješenje za sve žene koje vode brigu o vlastitom zdravlju. Sadrži biljke poput vrkute koja ima antiupalno i antibakterijsko djelovanje.

Čaj Femiviva koristi se kod različitih bolesti ženskih reproduktivnih organa kao što su: miomi, endometrioze, policistični jajnici i drugo.

Više detalja

55,00 kn (7,30 €)

J.M. 1 kg = 785,71 kn (104,28 €)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Mnoštvo je biljaka u prirodi koje zahvaljujući svojim sastojcima imaju blagotvoran učinak na zdravlje ljudi. Čaj predstavlja aromatičan napitak koji se dobije kuhanjem biljaka. S obzirom da je fitoterapija znanstveno dokazana i priznata kao pomoćna terapija u liječenju i ublažavanju različitih tegoba.

Kroz ove čajne mješavine donosimo Vam dugogodišnje iskustvo sestre Ljubice u sakupljanju i liječenju biljem koje dolazi iz bogatstva hercegovačkoga kraja. Zdravstvene dobrobiti čajeva širokog su raspona od lakših do težih tegoba poput dijabetesa, artritisa i različitih drugih stanja.

Proizvođač: “BILJE sestre Ljubice” po receptu časne sestre Ljubice Kovač iz Posušja.

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenje: Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Sastojci:

  • Marulja zelen (Marrubium vulgare herba)
  • Vrkuta zelen (Alchemilla vulgaris herba)
  • Neven cvijet (Calendula officinalis flos)
  • Peršin list (Petroselinum crispum folium)
  • Rusomača zelen (Capsella bursa-pastoris herba)

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: