Hipviva čaj pomaže kod tegoba visokog krvnog tlaka 70g

Čaj Hipviva namijenjen je osobama s povišenim krvnim tlakom. Uravnotežen sustav ovog čaja pomaže u reguliranju krvnog tlaka, očuvanju srca i cijelog kardiovaskularnog sustava.

Sastojci:

  • Ružmarin list (Rosmarinus officinalis folium)
  • Glog Crveni list (Crataegus monogyna flos)
  • Breza list (Betula alba folium)
  • List Masline (Olea europaea folium)
  • Stolisnik zelen (Achillea millefolium herba)
  • Smreka plod (Picea abies fructus)

Više detalja

7,30 € (55,00 kn)

J.M. 1 kg = 104,29 € (785,74 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Mnoštvo je biljaka u prirodi koje zahvaljujući svojim sastojcima imaju blagotvoran učinak na zdravlje ljudi. Čaj predstavlja aromatičan napitak koji se dobije kuhanjem biljaka. S obzirom da je fitoterapija znanstveno dokazana i priznata kao pomoćna terapija u liječenju i ublažavanju različitih tegoba.

Kroz ove čajne mješavine donosimo Vam dugogodišnje iskustvo sestre Ljubice u sakupljanju i liječenju biljem koje dolazi iz bogatstva hercegovačkoga kraja. Zdravstvene dobrobiti čajeva širokog su raspona od lakših do težih tegoba poput dijabetesa, artritisa i različitih drugih stanja.

Proizvođač: “BILJE sestre Ljubice” po receptu časne sestre Ljubice Kovač iz Posušja.

Napomena:
Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenje:
Ne preporučuje se uzimati s lijekovima, trudnicama i dojiljama. Ne preporučuje se uzimanje duže od dva tjedna u kontinuitetu.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: